Kubat Tokmakçı
10 Numara!
a sporda penalti verildiginde cuneyt sen nasil bagirdi oyle hanzo. bizim eski futbolcu kel volkan bakakaldi. 2-0 olunca yuzu dustu hirbonun
Onun anasıyla ben karşılıklı ay çekirdeği çitliyim onun bunun cocugu
a sporda penalti verildiginde cuneyt sen nasil bagirdi oyle hanzo. bizim eski futbolcu kel volkan bakakaldi. 2-0 olunca yuzu dustu hirbonun
Emre Mor ve Ndiaye tarzı 2 adam deplasman sorununu çok rahat çözerYalnız bu takım deplasman takımı gibi oynamasına Türkiye Ligi'nde seneye derhal bırakması gerektiğini öğrenmeli.
Orta sahaya bir iki dinamik lazım
Reis benim de çok tuttuğum bi santrafor tipi değil. Ben de daha çok bastı mı gidebilen, hızlı, adam eksiltebilen santraforları seviyorum. Ama Gomis'in hakkını yememek lazım. Gol atmasa bile, arkadaşlarına alan yaratıyor, top indiriyor, duvar oluyor... Bugün de iyi bence.
yok geçen yıl penaltıdan atmış bize o pozisyonu diyorum ben
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Şampiyonluğun keyfini çıkart ne yapacan o malları.sow'un yaptığına sesleri çıkmayan ölü taklidi yapan fenerli puştlar akhisar maçı için tiyatro diyor. antuda şike muhabbeti dönüyor. kendi götlerine bakmadan atıp tutuyor ibneler. burayı okuyorsanız şimdi açık açık yazayım sizin ben götünüzü sikeyim ********************* kuruları . antu üyeliği olan varsa versin aleni küfredeceğim hepsine . editlemeyin lütfen ceza verecekseniz bile editlemeyin .
Bu kadar.sow'un yaptığına sesleri çıkmayan ölü taklidi yapan fenerli puştlar akhisar maçı için tiyatro diyor. antuda şike muhabbeti dönüyor. kendi götlerine bakmadan atıp tutuyor ibneler. burayı okuyorsanız şimdi açık açık yazayım sizin ben götünüzü sikeyim ********************* kuruları . antu üyeliği olan varsa versin aleni küfredeceğim hepsine . editlemeyin lütfen ceza verecekseniz bile editlemeyin .
yok geçen yıl penaltıdan atmış bize o pozisyonu diyorum ben
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
İşte dediğim maçta attı penaltıdan arenada dk 84 de 2 2 olmuştu, maicon atmıştı uzatmada aldık maçı
Sow u konuşsun onlar