palabıyık kırmızı vermek için bahane arıyor

kırmzıyı verir son dakikaları stresli geçiririz

Belhanda yokken Soso’ya kitleniyorum aşırı batıyo gözüme, çok rahat olmaması gereken kadar rahat haftayada yok zaten hocam Sinanı alsın bari

sow'un yaptığına sesleri çıkmayan ölü taklidi yapan fenerli puştlar akhisar maçı için tiyatro diyor. antuda şike muhabbeti dönüyor. kendi götlerine bakmadan atıp tutuyor ibneler. antu üyeliği olan varsa versin aleni küfredeceğim hepsine

Moderatör tarafında düzenlendi:
Reis benim de çok tuttuğum bi santrafor tipi değil. Ben de daha çok bastı mı gidebilen, hızlı, adam eksiltebilen santraforları seviyorum. Ama Gomis'in hakkını yememek lazım. Gol atmasa bile, arkadaşlarına alan yaratıyor, top indiriyor, duvar oluyor... Bugün de iyi bence.

evet elmander gibi oynamaya çalışıyor da bu seferde gol becerisi çok düştü adamın.

sow'un yaptığına sesleri çıkmayan ölü taklidi yapan fenerli puştlar akhisar maçı için tiyatro diyor. antuda şike muhabbeti dönüyor. kendi götlerine bakmadan atıp tutuyor ibneler. burayı okuyorsanız şimdi açık açık yazayım sizin ben götünüzü sikeyim piç kuruları . antu üyeliği olan varsa versin aleni küfredeceğim hepsine . editlemeyin lütfen ceza verecekseniz bile editlemeyin .
Şampiyonluğun keyfini çıkart ne yapacan o malları.

bursayı katakulliyle yendikten sonra "kudurun ahaha diyen" adam bu maça şike diyip ağlıyor.

sow'un yaptığına sesleri çıkmayan ölü taklidi yapan fenerli puştlar akhisar maçı için tiyatro diyor. antuda şike muhabbeti dönüyor. kendi götlerine bakmadan atıp tutuyor ibneler. burayı okuyorsanız şimdi açık açık yazayım sizin ben götünüzü sikeyim piç kuruları . antu üyeliği olan varsa versin aleni küfredeceğim hepsine . editlemeyin lütfen ceza verecekseniz bile editlemeyin .
Bu kadar.

Aynen antu üyeliği olan varsa banada versin bende maçtan sonra girip sövücem yoksa bile bulucam bi yerden girip kayıcam o itlere.

yok geçen yıl penaltıdan atmış bize o pozisyonu diyorum ben

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İşte dediğim maçta attı penaltıdan arenada dk 84 de 2 2 olmuştu, maicon atmıştı uzatmada aldık maçı

yav aga o değil baktım şimdi, geçen yıl 18. haftada. caroleün üzerine düştü cüneyt verdi penaltıyı. özetle seleznov tam bir şerefsiz

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Yalnız doğruya doğru.dany ikinci gölümüzde koşmasını bıraktı vallahi..

Kudursun kuşlar...:) Sow u konuşsun onlar

kontradan 3 0 gelecek

yalnız böyle devam edersek sıkıntılı dakikalar yaşarız

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt