GSCimbom
Alper Altun

Süper Lig 17/18 H:32 | Akhisarspor 1-2 Galatasaray | MS | 6 Mayıs Sayfa 5

Alper Altun ·

Cevap
2,6K
Okunma
121,8K
Sayfa
5/131
Serdar Aziz dönüyor, Belhanda lüzumsuzu da oynayamayacak, kaybetmek için sebep yok, kupa maçına benzemez bu sefer, unutun o maçı, vurup döneriz, ben Yeni Malatyaspor maçını hayal etmeye başladım bile.​

Lig bu son haftalarda bu kadar çekilişkiyken neden tüm maçlar aynı saatte oynanmıyor?
Normalde son 3-4 hafta hep maçların hep aynı saatte oynanması gerekmiyor mu?

Yayinci ile tff arasinda net bir sozlesme var , bu kadar para doken sirket bazi seyleri dayatiyor

Muhtemelen sadece son hafta ayni saatte oynanir

1679100_Galatasaray_SK.jpg

maça bu şekilde çıkmak lazım muslerayı unutmuşum :)

Yesil Siyahli ekipler her daim sampiyonluk yolundaki liderlere celme takmislardir

Umarim iki gol atariz da -1 averaj olarak yansir sadece maglubiyetle, averaj cok muhim

Seleznyov, Serginho, Henrique, Mugdat, Olcan, Soner, Lopes gibi futbolculari var, en az 3 gol ureteceklerdir

Averaj durumu olursa aziz kamyon dolu para yollar karabüke ki on tane atsalar kimse sesini çıkaramaz bu karabüke. Galatasarayda 7 tane attı derler

Fb nin 4 , ts nin 5 , bjk nin 6 attigi ankaragucune 8 attik diye 25 senedir hala konusulmuyor mu ?
Ohhh orası ayrı ama. Orada bizim ismimiz olunca şike oluyor. Sözde efendi eski bjk başkanın Sebanın işi işte oda.

Amatör seviyesinde ankaragüçü ne 8 atınca şikeci yaparlar adamı ama bir kaç ay sonra hemen hemen aynı Galatasaray takımı o zamanın dünyanın en iyi takımını Manchester Unitedı elediğinde kimse konuşmaz... He Ahmet Çakara göre orada da şike yapmışız gerci.

Şu takım ankaragüçü ne 8 atması az olmuş bile....

4 3 3

---------Muslera
Mariano-Serdar-Maicon-Nagatomo
---Linnes--Fernando---Donk
Fegho-------Gom'is-------Garry
Hmm Maiconmu oynar diyorsun reis

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maiconu oynatir gibime geliyor sen hangisini tercih edersin diye sorarsan ikisini de begenmiyorum
Bende Maiconcuyum ama sanki Denayeri oynatacak gibi.

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Geri
Üst Alt