Sarp Ekin
10 Numara!
- 20 Ağustos 2013
- 13.960
- 4.376
- 1.328
Yahu bizimki degil Alanyasporlu fernandezÇok kötü
Bu maçta patlıyacaz söyliyim
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yahu bizimki degil Alanyasporlu fernandezÇok kötü
Bu maçta patlıyacaz söyliyim
Yahu bizimki degil Alanyasporlu fernandez
HUAWEI RIO-L01 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
kadroyu hic bozmaya gerek yok marianoda olmadigina göre sag bek linnes stoper denayer sag kanta sinan cikar. duruma göre fegi sag tarafa ceker sinani false 9 oynatiriz. bu saatten sonra selcuk falan cekilmez.Orta sahada Donk - Fernando - Selcuk cok basarili olabilir
Hicbir defansif sorumlulugu olmayan Selcuk arkadan guzel oyun kurabilir
Ama bu 3'lu bile maglubiyeti engelleyemez
kadroyu hic bozmaya gerek yok marianoda olmadigina göre sag bek linnes stoper denayer sag kanta sinan cikar. duruma göre fegi sag tarafa ceker sinani false 9 oynatiriz. bu saatten sonra selcuk falan cekilmez.
Linnes yetişiyorsa süperMuslera
Linnes Denayer Serdar Nagatomo
Fernando Donk
Sinan Feghouli Garry
Gomis
Bundan başka seçenek görmüyorum
Linnes yetişirde Mariano maksimum Göztepe maçında oynar
Linnes yetişse bile riske edilmemeli mariano sezonu kapattı linneste kapatırsa yanarız
antu'da akhisar ile kupa maçı - lig maçı takası yaptığımız ve bu maçtan 3 puan alacağımız yazılıp çiziliyor. neye dayanarak bunu söylüyorlar anlamış değilim . mantık yürütemedim .
Ee kim oynayacak? Bundan önemli maç mı var ayrıca?
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ee kim oynayacak? Bundan önemli maç mı var ayrıca?
Sakat adamı koyacan 20 dk.da çıkacak tüm defans sistemi çökecek oyuncu değiştiricen falan, önemli yada değil o ayrı konu adam sakat riske etmek yanlış olur.
Riske etmek zorundayız. Maçın telafisi yok. Bu maç riske edilmezse hiçbir zaman edilemez. Puan kaybersen şampiyonluk gidiyor. Yeni Malatya’yı içeride bir şekilde yeneriz ama bu maç çok zor, riske edilmelş. Ters bir durumda Denayer sağa geçer.
Dakika, skor ve skoru yapan kişi tahminlerini alalımOrta sahada Donk - Fernando - Selcuk cok basarili olabilir
Hicbir defansif sorumlulugu olmayan Selcuk arkadan guzel oyun kurabilir
Ama bu 3'lu bile maglubiyeti engelleyemez
Hocam onu ben de diyorum. Yarı finalde çıkılacak bir kadro değildi. Ben diyebilirim ama önüne gelene teşvik primi veren aptal aptal oyunla saçma sapan galip gelen takımın taraftarı diyemez.
Dakika, skor ve skoru yapan kişi tahminlerini alalım
O bana yalnizca mac gunu sabahi geliyor rtas
Ama Seleznyov, Serginho ve Mugdat olagan supheliler
İnş. geçenki gibi tersten gelirO bana yalnizca mac gunu sabahi geliyor rtas
Ama Seleznyov, Serginho ve Mugdat olagan supheliler