Temkinli de olmak lazim

Fb yi iceride disarida yenen , bizim 5 mactir gol atamadigimiz bu takima sadece bu sezon 4 gol atan ,

Bjk ye istanbulda gol bile attirmayan

Ts yi deplasmanda 6 golle yenen

Daha 2 hafta once bize istanbulda handikap yapan ve finalden eden bir takimla oynayacagiz

Hepsine bahane bulunabilir , bjk penalti kacirdi , fb ic sahada zaten basarisiz , biz o maca yedeklerle ciktik , ts komple dagilmisti gibilerinden

Ama ben bu mactan biraz rahatsizim acikcasi .

Aynisini gencler maci oncesi de soylemistik . Bjk yi ve basaksehiri yenen , fb den istanbulda puan alan bir takim demistik , sonuc ortada , ayni akibete ugradik

O yuzden ligdeki durumlarina gore degil, boyle maclari normal oyunlarindan cok daha konsantre oynayacaklari gercegine gore hazirlanmak lazim
Ayni takim alanyadan evinde 4 yedi

Ali Palabıyık'a korkmayın! Gözler onun üstünde diye kasıtlı hatalar yapmayacaktır.

Ayni takim alanyadan evinde 4 yedi

Evet ayni alanya sadece ts ye degil basaksehire de 4 atmisti sanirim

Zaten pazar gunu akhisar yerine alanyayla oynuyor olsaydik da ayni sekilde dusunur yazardim

Ki son alanya macimiz da puan kaybina ne kadar yakinlastigimizi gormemizi saglamistir

Cok uzun analizlere gerek yok . Deplasmanda konyayi yendikten sonra karabuk maci disinda sadece 2 deplasman kazanabildik , alanya ve kayseri

Ayni surecte , sirasiyla

Ts
Basaksehir
Bjk
Malatya
Sivas
Kasimpasa
Fb
Gencler

Olmak uzere 8 maci kazanamadik

11 deplasman maci suresince 3 mac kazanabilen ve bunun biri karabuk olmasi hasebiyle , 3 haftada 2 deplasmani sorunsuz geceriz rahatliginda olamiyorum

Hakem Ali Palabıyık olmuş

Asıl bomba başakşehir maçına yaşar kemal atanmış, başakşehirin 3 puanı garanti
Biz işimizi doğru dürüst şamp. yakışır şekilde yaptığımız sürece başkasının şeyi bizi şeyetmez pala...
Asıl bizim yaptıklarımız onların çenesini yormalı..

Evet ayni alanya sadece ts ye degil basaksehire de 4 atmisti sanirim

Zaten pazar gunu akhisar yerine alanyayla oynuyor olsaydik da ayni sekilde dusunur yazardim

Ki son alanya macimiz da puan kaybina ne kadar yakinlastigimizi gormemizi saglamistir

Cok uzun analizlere gerek yok . Deplasmanda konyayi yendikten sonra karabuk maci disinda sadece 2 deplasman kazanabildik , alanya ve kayseri

Ayni surecte , sirasiyla

Ts
Basaksehir
Bjk
Malatya
Sivas
Kasimpasa
Fb
Gencler

Olmak uzere 8 maci kazanamadik

11 deplasman maci suresince 3 mac kazanabilen ve bunun biri karabuk olmasi hasebiyle , 3 haftada 2 deplasmani sorunsuz geceriz rahatliginda olamiyorum
Sana her konuda hak veriyorum ama buralarda olmak istiyorsak avrupada Boy göstermek istiyorsak Bu maci almaliyiz. bu maçi alamiyorsak olmayalim zaten.

Ali Palabiyik ile son 2 maci kaybetmisiz.

Malatya 2-1
Basaksehir 5-1

Galatasaray Kulüp Doktoru Yener İnce: "Mariano'nun Akhisar maçında oynaması için mucize gerekiyor. Donk özveri ile çalışıyor ve oynamak istiyor."

Koyup geçeceğiz boşuna algı kasmayın

Şampiyon GALATASARAY Yazdıracağız

sabahtan beri bilet bekliyorum 13.00 da cıkcak dediler misafir takıma bilet çıkmadı sucukcular gitsin maça biz gidemeyelim a

Şu maçı atlattık mı tamamdır. Hatta bu hafta Başakşehir puan kaybederse, duruma göre Malatya maçında şampiyonluğu Arena'da ilan edebiliriz. O zaman tadından yenmez işte.

ryan henk donku antrenmanda sakatlayan kişi derhal kadrodışı bırakılmalıdır

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Ya Linnes ya Denayer ikisinden biri orta sahada oynamalı bu maç. Tolga ve Selçuk ikilisinden birisini bile görmek dahi istemiyorum.

Akhisar dirençli bir orta sahaya sahip değil. Geçen sene de Josue oynamıştı merkezde gayet de iyi oynamıştı.

Selçuk veya Tolga ile olmayacağı aşikar.

sent via GSC

Geri
Üst Alt