Can Akasra
Büyük Kaptan
- 26 Aralık 2016
- 25.773
- 11.872
- 1.163
Şu maç keşke bugün olsaydı da rahatlasaydık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Niye hep olumsuz tarafından baktığını anlayamıyorum doğrusu. Evet kadronun maliyeti yüksek ama rakiplerimizden daha fazla yeni oyuncuya sahibiz aynı zamanda. Ki Tudor' u, kadro planlaması açısından ben pek başarılı bulmuyorken, sen bir tek o yönüyle beğeniyordun. Deplasman-iç saha durumu ikincil plandadır. Şampiyon olsak da yine ''Eşeklere rağmen'' mi diyeceksin?. Peki kimin sayesinde o vakit?...Ya niye bu kadar dramatize ettiniz şu lafı hayret birşey.
Sanki ben hepsi kötü futbolcu hepsi berbat hepsini satalım hepsini asalım keselim falan diyorum.
Sadece deplasman performansına yönelik bir laf ettim ki bence sonuna kadar haklı olarak iç sahada coşup dış sahada ayakta uyuyan takıma.
sent via GSC
Nerde demişim o yönüyle beğendiğimi??Niye hep olumsuz tarafından baktığını anlayamıyorum doğrusu. Evet kadronun maliyeti yüksek ama rakiplerimizden daha fazla yeni oyuncuya sahibiz aynı zamanda. Ki Tudor' u, kadro planlaması açısından ben pek başarılı bulmuyorken, sen bir tek o yönüyle beğeniyordun. Deplasman-iç saha durumu ikincil plandadır. Şampiyon olsak da yine ''Eşeklere rağmen'' mi diyeceksin?. Peki kimin sayesinde o vakit?...Ya niye bu kadar dramatize ettiniz şu lafı hayret birşey.
Sanki ben hepsi kötü futbolcu hepsi berbat hepsini satalım hepsini asalım keselim falan diyorum.
Sadece deplasman performansına yönelik bir laf ettim ki bence sonuna kadar haklı olarak iç sahada coşup dış sahada ayakta uyuyan takıma.
sent via GSC
Milyonluk essekler lafi hafif kalir bence.Iyi hiç laf etmeyelim gariban oyunculara onlara paraları başkaları veriyor sonuçta.
Yazık kıyamam.
sent via GSC
Üşengeç adamımdır. Bir daha düşün de yorma beni. Tudor başlığındaki yazılarını filtrele istersen...Nerde demişim o yönüyle beğendiğimi??
Biriyle karıştırıyorsun herhalde.
Amma abarttın yav şu lafı sen de. Alt tarafı aldıkları paranın deplasmanda hakkını vermediklerini ima ettim biraz sert de olsa. Ki neredeyse tüm takım berbat deplasmanlarda.
Neyse ya gereksiz yere çok uzadı bu.
sent via GSC
Ben öyle birşey yazdığımı hatırlamıyorum.Üşengeç adamımdır. Bir daha düşün de yorma beni. Tudor başlığındaki yazılarını filtrele istersen...Nerde demişim o yönüyle beğendiğimi??
Biriyle karıştırıyorsun herhalde.
Amma abarttın yav şu lafı sen de. Alt tarafı aldıkları paranın deplasmanda hakkını vermediklerini ima ettim biraz sert de olsa. Ki neredeyse tüm takım berbat deplasmanlarda.
Neyse ya gereksiz yere çok uzadı bu.
sent via GSC
Aklıma hep Gomis geliyor bu maçı düşündükçe. Kesin fırsatlar bulacaktır; 1-2 sini takarsa mevzu biter, diye umuyorum...
Seleznov ve muğdar mı neydi.
Şu iki oyuncuya özelikle dikkat etmek gerekir. Ve duran toplar herzaman ki gibi tabiki.
Telaş yapmadan ama hedefe odaklı ısırarak çok rahat geçeriz. Akhisarda iş yok ve sahaları tam bizim gibi topla oynamasını seven takım için ideal
Defalarca dedin, tek diyen de sen değildin ayrıca da boşver şimdi; şampiyonluğa konsantre olalım:cimbom:Ben öyle birşey yazdığımı hatırlamıyorum.
Hele hele beğendiğim tek yönu bu diye birşey yazdığımı hiç ama hiç hatırlamıyorum.
O adamı övdüğüm cümle 1-2 yi geçmez şu forumda zaten. Onu da buna harcadığımı sanmıyorum.
sent via GSC