Maçtan önce tahmin ettiğim gibi Akhisar 14. sıraya düştü ve Osmanlı ile arasında 3 puan kaldı. Şimdi en azından 1 puan almak için sağlam oynayacaklardır. Tabi ki kazanırsak süper olur ama bu sezon kazanamadığımız maçları berabere de bitiremiyoruz. O yüzden son ana kadar dikkatli olup en azından 1 puan almak lazım. Yenilgi intihar olur..

Cok hirsliyim. 10 atsak 11 isterim onun bunun cocuklarina ve Besiktasli Okana koymak icin.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Maçtan önce tahmin ettiğim gibi Akhisar 14. sıraya düştü ve Osmanlı ile arasında 3 puan kaldı. Şimdi en azından 1 puan almak için sağlam oynayacaklardır. Tabi ki kazanırsak süper olur ama bu sezon kazanamadığımız maçları berabere de bitiremiyoruz. O yüzden son ana kadar dikkatli olup en azından 1 puan almak lazım. Yenilgi intihar olur..
Aynen oyle. Beraberlik icin oynamayalim ama beraberlik felaket bir sonuc degil, yine hersey bizim elimizde olacak.

bugün yenersek

hem rakibi
hem maçın hakemini
hem fener maçının hakemi fırat'ı
hem şike yapan bursalı sow'u
hem şikecileri
hem tinercileri
hem adamları
hem tüp kafayı
hem mhk'yi

yeneceğiz.

hemde üst üste koya koya

en kötü beraberlik alalım üste renkdaş yazmış yenilgi cidden intihar olur.

Bu takım 6 ay sonra Avrupa'da deplasmanlara gidecek.

Ronaldo'lu Akhisar'ı kümeye yollamazsak adam değiliz.

bugün yenersek

hem rakibi
hem maçın hakemini
hem fener maçının hakemi fırat'ı
hem şike yapan bursalı sow'u
hem şikecileri
hem tinercileri
hem adamları
hem tüp kafayı
hem mhk'yi

yeneceğiz.

hemde üst üste koya koya
en cok aykutun gotune o atacagamiz 2-0 lik golun topunu sokmak istiyorum.

3lü averajda durum nedir

Başak önde diye biliyorum üstad ama haftaya biz malatyaya 4 tane atarsak fenerin işi biter en kötü en en kötü bi göztepe faciasi bile olsa onları şampiyon yapmamış oluruz. Karabüke 10 tane atıcak takım değil fenerbahce.

Çok şey yazasım var neyse sabır saat 21:00 de yazarız herşeyi kazanalım yeter bana..

0 gol 0 asistli Selcuk, Allahini seversen bir gol at bir sey yap.

beraberlik hakkı göztepe macında olsun göztepe bundan daha zor deplasman

seleznyov ilk 20 dk da iki aldatmaya yönelik hareketten kırmızı yemeli.

Dcf82h_XkAEleFa

K O N S A N T R A S Y O N

O. buruk bir kez bile Galatasaray diyemedi. Bu mu Galatasarayın eski değerli oyuncusu?

Geri
Üst Alt