Donk yukarda Allah var diyor
Hakem sari kart istedin diye kart gosteriyor, cok dikkatli olmak lazm

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Bu saatten filan sonra iyi oyun filan umurumda değil. Yeter ki 3 puan ile dönelim şu Akhisar deplasmanından ...

daha gecenlerde dedim feghoulinin bu maca kadar su sari kart cezasindan kurtulmus olmasi büyük mucize diye, gitti abuk subuk bi yerde kart gördü. zaten 15 oyuncuyla sezonu götürüyoruz, her hafta 1-2 oyuncu eksik oluyor yahu olacak is degil. söyle tam kadro bi oynayamadik.
Yeni malatya macinda kart görüp Göztepe macinda olmamasi daha kötü olurdu bence. Cok uzulmedim. Yemese daha iyiydi ama en azından Göztepe macinda sahada olacağını bilmek guzel.

golmisi bir ben mi beğenmiyorum ya bu adam stresi kaldıramıyor çok net.

en zevkli şampiyonluklardan biri olacak bu yapılmayan şerefsizlik kalmadı böylesi daha zevkli :D

Seleznov denen capsiz aynisini gecen sene karabukteyken yapmisti ve oteki kansiz cuneyt cakir penaltiyi vermisti.
Gerektigi gibi oynuyoruz akhisar 2.yari mutlaka birseyler yapmak istey3cektir. 3.atariz ve mac kopar.
Akhisardakilerin kafasi tamamen kupa finalinde.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

nagatomo konsantre oldugu zaman hic bir kanat oyuncusuna gecit vermiyor, rodrigues reisimiz de kafasini kaldirip zekice oynadigi zaman afedersiniz tabiri caizse maymun etmedigi bek yok ligde. en iyi sol taraf net bizde. linnes de müthis oynuyor. biraz da feghouli hizlanip 3. vitesten 5.vitese cikarsa paramparca ederiz. yeter ki ciddiyeti elden birakmayalim. alanya macinda olanlar malum.

Yalnız bu takım deplasman takımı gibi oynamasına Türkiye Ligi'nde seneye derhal bırakması gerektiğini öğrenmeli.

Orta sahaya bir iki dinamik lazım

Donk yukarda Allah var diyor
Hakem sari kart istedin diye kart gosteriyor, cok dikkatli olmak lazm

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Hakemin gözünün içine bakarak ana-bacı küfreden Emre 'ye kart vermeye cesaret edemeyen hakemler Donk sarı kart istedi diye bunu yapabiliyor ...

Ama işte ilahi adalet ellerinden geleni yapsınlar yine de bu maçı vermeyeceğiz inşallah ...

deplasmana götürüp masrafa girmeyelim diyecegim de eren derdiyokun yedekte oldugunu görünce insan bi geriliyor. ereni oynatacagima maiconu forvete cekerim daha iyi olur.

Sakinlikle gevşekliği karıştırmamak lazım. Tam konsantre oynamak lazım. Ama yapamıyoruz nedense. Penaltı gol olsa çok büyük sıkıntıydı mesela. İkinci yarının başı çok önemli. Asla gol yemememiz lazım.

Sezon boyunca yapamadığımız için artık bu noktada maçı öldürecek bir oyun beklentim kalmadı benim.

Ya üçüncü golü bulup rakibe yenilgiyi kabullendireceğiz ya da bitene kadar diken üstünde kalacağız.

Bu Seleznov ibinesi nasıl bilenmiş bize şerefsiz

a sporda penalti verildiginde cuneyt sen nasil bagirdi oyle hanzo. bizim eski futbolcu kel volkan bakakaldi. 2-0 olunca yuzu dustu hirbonun

Reis benim de çok tuttuğum bi santrafor tipi değil. Ben de daha çok bastı mı gidebilen, hızlı, adam eksiltebilen santraforları seviyorum. Ama Gomis'in hakkını yememek lazım. Gol atmasa bile, arkadaşlarına alan yaratıyor, top indiriyor, duvar oluyor... Bugün de iyi bence.

karabükte de aynısını yapmıştı yanlış hatırlamıyosam orda golü yemiştik geçen sene yada ondan önceki sene

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

İlk yarıda arenada ki karabük maçında oldu aynısı tam bir yavşak seleznov

yok geçen yıl penaltıdan atmış bize o pozisyonu diyorum ben

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Erken gol yersek, her şey değişir. Yüklenmelerine izin vermemek lazım.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

İnşallah Rodrigues 3. golünü sallayıp hat-trick ile kendisini izleyen scoutları mest edecektir ...

Geri
Üst Alt