Süper Lig 17/18 H:32 | Başakşehir 1-1 Sivasspor | MS | 4 Mayıs

Samet ve askerlerine guvenmemen beni huzunlendirdi yigidodas

Bu takim daha yeni Trabzon'dan galibiyet cikardi

Trabzon zaten biraz grafiği düzeltti. Yoksa çok sıkıntı yaşıyorlar deplasmanlarda. Ama inşallah Başakşehir'in eksikleri ve son haftalardaki artan grafik galibiyeti getirir. Hem bizim işimize yarar hem de AL ihtimali artar.

Trabzon zaten biraz grafiği düzeltti. Yoksa çok sıkıntı yaşıyorlar deplasmanlarda. Ama inşallah Başakşehir'in eksikleri ve son haftalardaki artan grafik galibiyeti getirir. Hem bizim işimize yarar hem de AL ihtimali artar.

Trabzon 3'te 3 yapar

Kasimpasa ve Karabuk sonucu belli maclar, Bursa'nin gecen yildan kalma borcu var

Yigidolar yine de tebrigi hak ediyorlar

Sivas bjkyi sever, ayrica bjknin pek bir iddiasi kalmayacak o maca kadar diye dusunuyorum

Iki kez Inonu'de Sivas tarafindan mac izledim, biri berabere biri Sivas galibiyeti ile bitmisti

2007-2008 gibi bir sey olmasi lazim. Mehmet Yildiz ne topcuydu be

:)

Şu Akhisar virajını bir dönelim biz zaten herkes kalkanları yavaş yaval indirir. Çok kritik hale geldi Akhisar.

Rica minnet haftalarına girdik beyler başakşehir hertürlü maçı alır

mecnun-odyakmaz-dan-olay-yaratacak-aciklamalar-futbolistan.jpg

Kritik bir müsabaka. Sivas kazanırsa ve bizde kazanırsak avatarı 1 hafta Kangal yaparım.

Samet Hocama güveniyorum, maç satmaz.

Artık tüm baskı Başak üzerinde. Beşiktaş'ı yenerek onların da umudunu kırdık bence. Adebayor da cezalıyken bir puan kaybı gelebilir. Gelmezse de büyük sıkıntı değil, Akhisar'ı yenip mesajı tekrar vermemiz gerekir.

Fenerbahçe 3'te 3 yapacak belli.Bizim de şampiyon olmamız için 3'te 3 dışında bir alternatifimiz yok.O yüzden Başakşehir'in 2. olması için kazanmasına üzülmem.

Fenerbahçe 3'te 3 yapacak belli.Bizim de şampiyon olmamız için 3'te 3 dışında bir alternatifimiz yok.O yüzden Başakşehir'in 2. olması için kazanmasına üzülmem.

7 puan yeter bize fb'ye geçilmemek için ama akbilspor geçer o arada o yüzden fb hiç önemli değil.

2008-2009 sezonunda sivasspor,beşiktaş ile şampiyonluk yarışı veriyordu.O sezon bitime 2_3 hafta kala yani bu haftalar başakşehir o zamanki adıyla istanbul belediyespor sivasspor'u deplasmanda 2-1 yenip şampiyonluktan etmişti.sivas o sene şampiyonluğu belki de o maçla vermişti...iyi takip edenler hatirlayacaktir.Şimdi tam tersi bir durum var...kader...

sivas puan alamaz unutun o işi. ayağımız sürçmemeli.

Geri
Üst Alt