Süper Lig 17/18 H:32 | Başakşehir 1-1 Sivasspor | MS | 4 Mayıs

Bu arada Tudor'a laf diyonuz ama işler yolunda gitseydi Dursun başgan Ardayı bize getircekti

Terim olayı biraz zorunluluktan olduğunu hepimiz biliyoruz.Sonuçta sezon başı Terim gelmesin diye Lucescu ile görüşen başkası değildi

Şans hep yüzümüze güldü fakat hala farkında olmayanlar var

Yalnız Tudor da yüzde yüz futbol'da Arda'yı beğendiğini söylemişti.

FBSLER PUAN KAYBETMEDiGi SURECE BU YARIS GOZTEPE MACININ SON DAKKASINA KADAR GiDER...

Şuan için;
İkili Averaj 0-0 / 0-0

Durumlar :
_Gs: 21 Galibiyet ; 66 Puan ; +38 Av.
Fbş: 18 galibiyet , 63 Puan ; +33 Av.

Son haftaya kadar eşit gollü galibiyetlerle gittiğimizi varsayarsak. son hafta da biz göztepe ye 3-0 yenilip fbşler de atikeri 3-0 la geçerse champ olurlar. Yada biz yenilip; fener 5 gollü galibiyet alırsa gene aynı kapıya çıkar.

Ya da kalan maçların herhangi birisinde bunlar olursa..

UMARIM BİR YANLIŞIM YOKTUR ...

Hesap doğru ama orda bir farklı durum var Fener Karabükle oynayacak. İşler averaja kalırsa şansımız düşük

W9Q1BF.gif

Fark etmiyor istese de istemese de gelecekti sonuçta :D

Şaka maka ben bu herifi tedavi edebiliriz faydalı olabilir diye istiyordum yalan yok Allah korumuş :D

Ben de Başak'ta faydalı olur diye düşünmüştüm ama el freni oldu Başak'ın

Hesap doğru ama orda bir farklı durum var Fener Karabükle oynayacak. İşler averaja kalırsa şansımız düşük
O zaman iyi hesap yapıp; bizim 3 haftada 2 den fazla puan kaybetmememiz gerekiyor demek ki...
Bizde iddiasız malatya ile oynicaz noolmuş yani.. Bu noktada elimizdekine sahip çıkamayacaksak zaten...... onların olsun..

O zaman iyi hesap yapıp; bizim 3 haftada 2 den fazla puan kaybetmememiz gerekiyor demek ki...
Bizde iddiasız malatya ile oynicaz noolmuş yani.. Bu noktadan elimizdekine sahip çıkamayacaksak. zaten...... onları olsun..

Yani 3 haftada 7 puan çıkaramayacaksak zaten boşa uğraşıyoruz. Denecek söz kalmadı. Burdan verecek olan varsada yazıklar olsun

Herifin surat ifadesine bak :sick:

1525465002016.webp

Robinho: "Bu beraberlikten sonra şampiyonluk için Galatasaray biraz daha öne çıkıyor."

KRAL

FBSLER PUAN KAYBETMEDiGi SURECE BU YARIS GOZTEPE MACININ SON DAKKASINA KADAR GiDER...

Şuan için;
İkili Averaj 0-0 / 0-0

Durumlar :
_Gs: 21 Galibiyet ; 66 Puan ; +38 Av.
Fbş: 18 galibiyet , 63 Puan ; +33 Av.

Son haftaya kadar eşit gollü galibiyetlerle gittiğimizi varsayarsak. son hafta da biz göztepe ye 3-0 yenilip fbşler de atikeri 3-0 la geçerse champ olurlar. Yada biz yenilip; fener 5 gollü galibiyet alırsa gene aynı kapıya çıkar.

Ya da kalan maçların herhangi birisinde bunlar olursa..

UMARIM BİR YANLIŞIM YOKTUR ...

Fb ile ikili bir yaris olursa yanlisin yok , hesap basit , su an +5 averaj ondeyiz , atilan gol sayisina gore buna 6 da diyebiliriz

Fakat basaksehir eger son iki macini kazanirsa senin hesap biraz karisiyor

Eger biz 1 maglubiyet alirsak ve 3 takim esit puanda olursa , fb istedigi kadar averaj yapsin siralama 1 basaksehir 2 fb 3 GS seklinde oluyor

Yani fb sampiyon olamiyor ama biz de ilk 2 ye giremiyoruz

Eger biz 2 puan kaybedersek , fb ile basaksehir ayni puanda olurlarsa fb ikili averajda basaksehiri gecip 2 inci oluyor , biz 3 ten fazla kaybedersek , bu kez de yine basaksehirle ikili averajda ustunler ve sampiyon olurlar

Basaksehir devreden cikar (son iki macinda puan kaybederse) , GS bir maglubiyet fb ise 3 galibiyet alirsa is genel averaja kaliyor

Az önce özeti izledim bir tanesi dünya yıldızı olan şahsiyete iki kırmızı kart ve puan kaybı, bu maç da bir puan kaybından daha ötesi olmuş bu çok değerli oldu. Kalan haftalar da artık en çok dikkat etmemiz gereken rakip Fenerbahçe ama işi biz bitireceğiz.

İyi mi oldu kötü mü oldu çözemedim. Aldığımız ilk mağlubiyette Fenerbahçe şampiyon olacak ama artık beraberlik lüksümüz var.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Biz yenilirsek 3’lü averaja kalacak. O zaman şampiyon Başakşehir olur. Korkma.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O hesabı biliyorum da ben Başakşehir'in puan kaybedeceğini düşünüyorum. Çok travmatik maç oldu onlar için. Neyse artık 3 maçta en kötü 7 puan alalım. Hiç rakiplere bakmadan şampiyonuz.

TRT-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

579681ffb00d5a81ccf64959703ff90b.jpg

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt