Süper Lig 17/18 H:32 | Başakşehir 1-1 Sivasspor | MS | 4 Mayıs

Tamam fenerin puan avantajı olacağı konusunda yanlış hafta üzerinden inceleme yaparak hatalıydım
Ama kafama takıldı 4. ve 21. haftalardaki maçlara baktım ve gariplik puan avantajı olarak değil ama ikili averajda gene beni haklı çıkardı.
4. Hafta: Fener 2-basak 3
21.Hafta basak 0-Fener 2
E bu durumda ikili averajda gene fener avantajlı olmaz mı...

Cahilliğimden soruyorum... Yanlış anlamayın..
Bizim puanımız önemli 3 takım işin içine girdiği an başak öne geçiyor

3 takımda aynı puanda kalırsa ikili averaj geçerli olursa fener en avantajlı oluyor..

Ben mi yanlış yapıyorum biryerlerde anlamadım ki.

3 takımda aynı puanda kalırsa ikili averaj geçerli olursa fener en avantajlı oluyor..

3 lü averajda akbiller önde

2 lide fb akbillere karşı önde

bizi 5 1 yendikleri için 3 lüde öndeler

3 lü averaj da sinan haklı gibi...

Ah tudor ah.... CL önelemesi bile gitti nerdeyse....

Tamam fenerin puan avantajı olacağı konusunda yanlış hafta üzerinden inceleme yaparak hatalıydım
Ama kafama takıldı 4. ve 21. haftalardaki maçlara baktım ve gariplik puan avantajı olarak değil ama ikili averajda gene beni haklı çıkardı.
4. Hafta: Fener 2-basak 3
21.Hafta basak 0-Fener 2
E bu durumda ikili averajda gene fener avantajlı olmaz mı...

Cahilliğimden soruyorum... Yanlış anlamayın..
Bizim puanımız önemli 3 takım işin içine girdiği an başak öne geçiyor

Kendi aralarında yaptığı maçlara bakılıyor.Başak 6 puanda biz ve fener 5 puanda.Biz fenerle 5 puanda kaldığımız için bu maçlardaki averaja bakılıyor.Yani 3 lü tabloda Bsk,fb,biz şeklinde sıralama ortaya çıkıyor.

Arkadaslar bizi 5-1 yenmis olmalari ile ilgisi yok . Allah allah yahu . Ben mi eksik anlatiyorum

Basaksehirin 3 lu averajda onde olmasi icin averaja gereksinimi yok , cunku zaten puani daha fazla

2 galibiyet 2 maglubiyeti var , 6 puan

Fakat biz ve fb nin 1 galibiyet 2 beraberlik ve 1 maglubiyetle 5 er puanimiz var

Basaksehirin uclu averajda ustun olmasinin sebebi oncelikle puan .. averajlara girmeye gerek yok

Sevinçten kendimi parmaklayabilirim öyle bir gece

SM-J710FQ cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
6f42580d2b8676bb57f0668a438b724d.webp

sarı pipilim falanda diyordu dün birine yiğit kardeş.
filmin sonu baya süpriz bitecek gibi.

Sadece beraberlik kredisi verdi bu sonuç.

Hiç bir şey kazanmadık. İmkansıza yakın duruyor ama Fener Bursa'ya takılır ve kazanırsak Akhisar'da o zaman rahatlarız biraz.

Ama bıçak sırtı durum. Kazanmaktan başka çaremiz yok.

KONSANTRASYON

Bu maçtan çıkarılacak mesaj şudur: Tecrübenin ve karakterin önemi.
Başakşehir oyun kalitesi olarak rakibine büyük üstünlük kurdu. Ama henüz kendine yakıştırmadığı, alışık olmadığı şampiyonluk yarışını kaldıramadılar. Futbolcuların gereksiz gerginliği, kenara Abdullah Avcı'ya bakıyorsun panik hareketler... Paniklersen, gerilirsen şampiyon olamazsın. Psikolojik olarak onu kabul etmemişsindir çünkü. Fatih Terim'in farkı burda ortaya çıkıyor. Loser Aykut, acemi Abdullah, hassas Şenol'un (Kadıköyde bir olay yaşadılar, adam ülkeyi terketme kararı aldı :D) yanında kendine güvenli duruşu, futbolculara güvenmesi, kişisel tecrübesi ve motivasyonunu hiç bozmaması dahi (dahi diyorum çünkü büyük organizasyonlarda bunlar yeterli olmuyor) şampiyonlukları Fatih hocaya getiriyor. Zaten kendisinin de dediği gibi Şampiyonlar Ligi hedefi, bu atılımı yapmalıydı da. Türkiye'de engel olunamıyor başarılı olmasına çünkü.

Şimdi gördümde golden sonra samet bildiğin ağlayacakmış bu ne lan

Geri
Üst Alt