Süper Lig 17/18 H:32 | Başakşehir 1-1 Sivasspor | MS | 4 Mayıs

anlaşılamayan duruma toplu ışık tutayım. fenerin bir maçı eksik ve başağın 2 puan gerisinde. eksik maçı kazanınca başağın 1 puan önünde olacak...
Yani fener kazanmaya devam ederse basakla ikili averaja KA-LA-MAZ... 1 PUAN ÖNÜNDE OLUR...

Su yorumu yapmadan insan bir internet sitesinden acip puan tablosuna bakar yahu

anlaşılamayan duruma toplu ışık tutayım. fenerin bir maçı eksik ve başağın 2 puan gerisinde. eksik maçı kazanınca başağın 1 puan önünde olacak...
Yani fener kazanmaya devam ederse basakla ikili averaja KA-LA-MAZ... 1 PUAN ÖNÜNDE OLUR...
3 puan gerisinde diye düzeltelim anlaşılmayan konuyu müsaden ile.

Herifin surat ifadesine bak :sick:

qG7XdQ.jpg

engin1.jpg

11 MAÇ CEZA YEMİŞTİ ENGİN VETERİNER..

"BAŞAKŞEHİR, ARDA TURAN İÇİN İYİ OLACAKTIR"
Ünal Aysal: "Başakşehir, Arda için iyi olacaktır. Biz Arda'yı Atletico Madrid'e içimiz kan ağlayarak gönderdik. Yurt dışı seyahatlerimde sık sık karşılaştık. Emre Belözoğlu, Başakşehir'e nasıl faydalı olduysa, Arda da olacaktır. Şampiyonluk yolunda favorim Galatasaray. Maçlara gidemiyorum fakat locam duruyor. Torunlarım, çocuklarım gidiyor."

allahtan ikisi artik kulübümüzde yok

Borç, Arda Turan, ayrılık nedeni, seçim...

Serkan Şafak kardeşim Arda'nın bize gelmesi için çok uğraşmıştı ama neyse ki gsc neferleri olarak Serkan'ı baskı altında tuttuk da bize getiremedi.

Alnitak Alnilam Mintaka

Tamam fenerin puan avantajı olacağı konusunda yanlış hafta üzerinden inceleme yaparak hatalıydım
Ama kafama takıldı 4. ve 21. haftalardaki maçlara baktım ve gariplik puan avantajı olarak değil ama ikili averajda gene beni haklı çıkardı.
4. Hafta: Fener 2-basak 3
21.Hafta basak 0-Fener 2
E bu durumda ikili averajda gene fener avantajlı olmaz mı...

Cahilliğimden soruyorum... Yanlış anlamayın..

Tamam fenerin puan avantajı olacağı konusunda yanlış hafta üzerinden inceleme yaparak hatalıydım
Ama kafama takıldı 4. ve 21. haftalardaki maçlara baktım ve gariplik puan avantajı olarak değil ama ikili averajda gene beni haklı çıkardı.
21.Hafta basak 0-Fener 2
E bu durumda ikili averajda gene fener sampiyon olmaz mı...

Bizim puanımız önemli 3 takım işin içine girdiği an başak öne geçiyor

Su yorumu yapmadan insan bir internet sitesinden acip puan tablosuna bakar yahu
Ne desen haklısın...
Geçmiş haftaların maçlarını incelerken yanlış hafta üzerinden sonuç çıkarmışım emmoğlu.
Sitede hangi haftaya basasan bas listede son hafta aktif görünüyor.. Yanıltan o oldu..

Boşa 3 lü averaja bakmayın akbiller haftayada puan bırakıcak

21.Hafta basak 0-Fener 2

Ikili averaj olayı oluşursa iki takım arasında fener önde evet.
Üçlü averaj devreye girerse. Yani bizimde olduğumuz seneryado ibb bir fener iki biz üç oluyoruz

21.Hafta basak 0-Fener 2

Demin uzunca anlattim . Fakat yeniden yazayim

Fb basaksehir GS ucgenindeki maclar bitti

Gs fb arasinda ikili averaj yok , genel averajda da kimin onde bitirecegi belirsiz

Fb basaksehir arasinda fb onde

Basaksehir Gs arasinda ise basaksehir onde

Fakat isterse fb +10 averajla bizi gecsin , basaksehire de ikili averajda ustun , buna ragmen 3 takim ayni puanda olurlarsa , aralarinda oynanan maclarda

Basaksehirin 6 puan (+1 averaj)
Fb 5 puan (+1 averaj)
Gs 5 puan (-2 averaj)

Durumu var

Dolayisiyla 3 lu averajin devreye girecegi her puan esitliginde basaksehir sampiyon , fb ikinci , biz ise ucuncu oluruz

Diger ikili averaj durumlarinda ne olacagini da yukarida yazdim

Vay vay vay foruma girip böyle güzel haber almak

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt