Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 43.451
- 23.241
- 2.228
Haftaya antalyada koyar bunlara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
anlaşılamayan duruma toplu ışık tutayım. fenerin bir maçı eksik ve başağın 2 puan gerisinde. eksik maçı kazanınca başağın 1 puan önünde olacak...
Yani fener kazanmaya devam ederse basakla ikili averaja KA-LA-MAZ... 1 PUAN ÖNÜNDE OLUR...
3 puan gerisinde diye düzeltelim anlaşılmayan konuyu müsaden ile.anlaşılamayan duruma toplu ışık tutayım. fenerin bir maçı eksik ve başağın 2 puan gerisinde. eksik maçı kazanınca başağın 1 puan önünde olacak...
Yani fener kazanmaya devam ederse basakla ikili averaja KA-LA-MAZ... 1 PUAN ÖNÜNDE OLUR...
EDİTLEDİM ZATEN USTA..3 puan gerisinde diye düzeltelim anlaşılmayan konuyu müsaden ile.
Herifin surat ifadesine bak
![]()
Bakalim Arda'ya kac mac verecekler.![]()
11 MAÇ CEZA YEMİŞTİ ENGİN VETERİNER..
"BAŞAKŞEHİR, ARDA TURAN İÇİN İYİ OLACAKTIR"
Ünal Aysal: "Başakşehir, Arda için iyi olacaktır. Biz Arda'yı Atletico Madrid'e içimiz kan ağlayarak gönderdik. Yurt dışı seyahatlerimde sık sık karşılaştık. Emre Belözoğlu, Başakşehir'e nasıl faydalı olduysa, Arda da olacaktır. Şampiyonluk yolunda favorim Galatasaray. Maçlara gidemiyorum fakat locam duruyor. Torunlarım, çocuklarım gidiyor."
Bizim puanımız önemli 3 takım işin içine girdiği an başak öne geçiyorTamam fenerin puan avantajı olacağı konusunda yanlış hafta üzerinden inceleme yaparak hatalıydım
Ama kafama takıldı 4. ve 21. haftalardaki maçlara baktım ve gariplik puan avantajı olarak değil ama ikili averajda gene beni haklı çıkardı.
4. Hafta: Fener 2-basak 3
21.Hafta basak 0-Fener 2
E bu durumda ikili averajda gene fener sampiyon olmaz mı...
Cahilliğimden soruyorum... Yanlış anlamayın..
aynen kamkiiiiiii meşaleyi yakkkkk
Ne desen haklısın...Su yorumu yapmadan insan bir internet sitesinden acip puan tablosuna bakar yahu
Ikili averaj olayı oluşursa iki takım arasında fener önde evet.Tamam fenerin puan avantajı olacağı konusunda yanlış hafta üzerinden inceleme yaparak hatalıydım
Ama kafama takıldı 4. ve 21. haftalardaki maçlara baktım ve gariplik puan avantajı olarak değil ama ikili averajda gene beni haklı çıkardı.
21.Hafta basak 0-Fener 2
E bu durumda ikili averajda gene fener avantajlı olmaz mı...
Tamam fenerin puan avantajı olacağı konusunda yanlış hafta üzerinden inceleme yaparak hatalıydım
21.Hafta basak 0-Fener 2
E bu durumda ikili averajda gene fener avantajlı olmaz mı...