Süper Lig 17/18 H:32 | Başakşehir 1-1 Sivasspor | MS | 4 Mayıs

Bize bir beraberlik hakkı verdi bu sonuç . Yenilme şansımız hala yok Fener bizi geçer puan eşitliğinde . Beraberlik şansıysa gol bulamama durumunda baskıyı azaltacak harika bi faktör oldu .

Doğru üstat bir de milli bayram ama olsun olsa bile sezonun son maçının tarihi belli olmasa da şampiyonluk garanti olmuş olacak...

Şampiyon olursak+Mustafa başkan tekrar seçilirse senle sulh ilan edip özür dilerim.Şampiyonluktan benim de pek şüphem yok da,2. olay hakkında bugünden sonra şüphelerim var.

Tudor senin allah bin belani versin. 5-0 yenilmesek suan 2 galibiyet, 1 maglubiyet bizi sampiyon yapiyordu

1525462349205.webp

O Volkanın yediği gol varya işte o Galatasaray korkusundan yenilen bir gol.
Sen güçlü olursan birer birer yıkılırlar.
Bu sene yine zor şartlar altında önemli bir şampiyonluk kazanacağız.
Tıpkı 2006 da kazanılan şampiyonluk gibi, o zor şartlar aynı olmasada, özel bir şampiyonluk olacak bizim için.
Seneye CL bizi bekliyor.
Gelirler muazzam. Ayağa kalkma zamanı avrupada söz sahibi olma zamanı geldi.

Gscimbom Mobile

Samet Aybaba: "Gole sevinmemek gibi bir şey olabilir mi? Ben o sırada bin tane şey düşünüyorum, içimde neler yaşıyorum." (A Spor)

Neyi dusunuyordun? Basaksehir icin sampiyonluk hesaplari mi yaptin kenarda?

Şom ağızlı GSc yine ağzını açtı.
Büyük laflsr etmeyin,büyük konuşmayın.

Daha 3 tane kazanılması gereken maç var ama burada herkes şampiyonluk garanti gibi konuşuyor.
Aman dikkat Sonumuz fener gibi olur.

akhisarı malatyayı yık son maç beraberikle şampiyon ol çok iyi oldu bu

Samet Aybaba: "Gole sevinmemek gibi bir şey olabilir mi? Ben o sırada bin tane şey düşünüyorum, içimde neler yaşıyorum." (A Spor)

Neyi dusunuyordun? Basaksehir icin sampiyonluk hesaplari mi yaptin kenarda?

Hesap verecek Artık kime söz verdiyse onu düşünüyor.

avci bizim en kotu oldugumuz zamanlarda yendiginde teknik taktik yardiriyordu mac sonu roportajlainda. yok bloklar yok pres yok 4-1-3-1-1'ler filan.

hadi anlatsin bakalim bu macida. dinleyelim.

Bize 1 beraberlik hakkı doğurdu bu maç.

Kullanmayalım tabii ki ama, hedef 75.

avci bizim en kotu oldugumuz zamanlarda yendiginde teknik taktik yardiriyordu mac sonu roportajlainda. yok bloklar yok pres yok 4-1-3-1-1'ler filan.

hadi anlatsin bakalim bu macida. dinleyelim.

3.bölgede çok iyi pres yaptık 1.bölgedeki düşen topları almak çok önemliydi bütün hafta bunu çalıştık, hakemi de tebrik ediyorum. asadasddasdas

Pazar günü yendik mi tamamdır bu iş.

Bi zahmet son 2 maçta da 4 puan çıkaralim, kaldiki biri kendi sahamizda.

O yüzden Akhisar maçı semi-final gibi maç!

Renktaşlar içimi rahatlatın bakın ciddi diyorum fbden korkan onlar gibi olsun ama azizin seçim döneminde olması beni acayip kıllandırıyor gözünüzü seveyim gol bile yemeyelim ya.

Sent from my D6503 using Tapatalk

Sen nasıl bir kralsın???

Robinho+Valencia+v+AC+Milan+Pre+Season+Friendly+_zoWee8OFGxl.jpg

Geri
Üst Alt