Süper Lig 17/18 H:33 | Galatasaray 2-0 Yeni Malatyaspor | MS | 12 Mayıs

Oyuncular önem verecek zaten taraftar da verecek, bu kafi.

Bu sezon iç sahada bu kadar baskın olmasak kimse bu kadar rahat olmazdı zaten.

Valla Konya maçında da fark atarız diyorduk en zorlandığımız maç oldu. Hiç belli olmaz bu işler. Neyse umarım herkesin dediği gibi rahat geçer. Stressiz atlatırız.

Bahsettiginiz iki sezon birbirinden farkli

Ankaragucune maglup oldugumuzda 3 puan geri dustuk , hem de fb nin ts ye yenilmesi ile finise 3 puan onde girdik , hem fb hem de ankaragucune yenildik

Ama son kez o sezon uygulanan genel averaj sistemi sebebiyle , biz ankaragucunu yenseydik de kesin sampiyon degildik cunku fb averajda yakalayabilirdi ve o zaman o baski ile ts ye 30 dk da 4 tane atamayabilirdik , antepi deplasmanda yenemeyebilirdik

Ama 0-0 ve 2-1 ile fb ye ikili averajda geride iken o sezonki genel averaj kurali sayesinde alabilecegimiz sampiyonlugu verdik . Ayni ankara gucu bir kac hafta evvel fb yi de yenmisti

2005 te ise biz gencler fb ankaragucu ile es zamanli oynuyorduk , 1-0 da one gectik diye hatirliyorum , sacma sapan bir youla ve ismi bizle anilan sanirim orhan samdan goller yemistik . Fb nasilsa kazanir diye maci bosladik ama fb de 1-0 geriye dusunce zannediyorum hagi bir hata yapip ismi lazim degili cikarip cafercan i almisti , tribunler de bu sacmaliga tepki gosterince sinerji bozulmustu

Bize gereken aslinda 2-2 idi , yenmemize gerek yoktu cunku yensek de berabere kalsak da 2 hafta kala yine fb nin arkasinda kalacaktik

Fakat beraberlikle farki 3 e dusurup kadikoye gidecektik ve kazansak ikili averajda son haftaya lider girecektik

O golu bulamadik ve fb ye beraberlik de yeter sekilde maca cikip bizi 1-0 yendi

Valla Konya maçında da fark atarız diyorduk en zorlandığımız maç oldu. Hiç belli olmaz bu işler. Neyse umarım herkesin dediği gibi rahat geçer. Stressiz atlatırız.
kenya ve gencler macı bu macla cok farklı ikiside küme düsmeye en cok hisseden iki takımdı
kenyaya sergen gelmisti ve sergen takımlarını cok iyi hazırlıyor bunu bilmeyen yok genclerde ligin en zor deplasmanlarındandı

malatyanın tehlikesi yok sürekli kapanarak oynayan ve duran top arayan bir takım baslarında da sikeci erol oldugu icin dahada kapanacaklar tabi

maçı kafamda oynuyorum sabahtan beri, sağ kanattan pereiranın çevirdiği her top arka direkte adem büyük tarafından ağlarla buluşturuluyor :/

Bu Erol'dan şikecilerde oynadığı dönemde hiç hazetmezdim. Şimdi ise hoca olarak ifrit oluyorum. Pazar günü gereken yapılır inşallah.

Bahsettiginiz iki sezon birbirinden farkli

Ankaragucune maglup oldugumuzda 3 puan geri dustuk , hem de fb nin ts ye yenilmesi ile finise 3 puan onde girdik , hem fb hem de ankaragucune yenildik

Ama son kez o sezon uygulanan genel averaj sistemi sebebiyle , biz ankaragucunu yenseydik de kesin sampiyon degildik cunku fb averajda yakalayabilirdi ve o zaman o baski ile ts ye 30 dk da 4 tane atamayabilirdik , antepi deplasmanda yenemeyebilirdik

Ama 0-0 ve 2-1 ile fb ye ikili averajda geride iken o sezonki genel averaj kurali sayesinde alabilecegimiz sampiyonlugu verdik . Ayni ankara gucu bir kac hafta evvel fb yi de yenmisti

2005 te ise biz gencler fb ankaragucu ile es zamanli oynuyorduk , 1-0 da one gectik diye hatirliyorum , sacma sapan bir youla ve ismi bizle anilan sanirim orhan samdan goller yemistik . Fb nasilsa kazanir diye maci bosladik ama fb de 1-0 geriye dusunce zannediyorum hagi bir hata yapip ismi lazim degili cikarip cafercan i almisti , tribunler de bu sacmaliga tepki gosterince sinerji bozulmustu

Bize gereken aslinda 2-2 idi , yenmemize gerek yoktu cunku yensek de berabere kalsak da 2 hafta kala yine fb nin arkasinda kalacaktik

Fakat beraberlikle farki 3 e dusurup kadikoye gidecektik ve kazansak ikili averajda son haftaya lider girecektik

O golu bulamadik ve fb ye beraberlik de yeter sekilde maca cikip bizi 1-0 yendi

Siyaset yapma. Ismi lazim degil dedigin adam bu kulübe nice kupalar kazandi. Siyasi kimligi kimsey ilgilendirmemeli burada. Burasi spor forumu Hakan Sükür de Galatasarayin Sportif acidan bi Kahramanidir. Eger hakan sükürü Galatasaray tarihinden silecekseniz, en az 10-15 yili komple silmeniz gerek. Kamyon dolusu gol atti Hakan.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

mariano takımla calısmalara basladı ama serdar hala kondisyoner esliginde kosuyormus

maçı kafamda oynuyorum sabahtan beri, sağ kanattan pereiranın çevirdiği her top arka direkte adem büyük tarafından ağlarla buluşturuluyor :/

Ben de hem Fb hem Belediyespor mahsulu Karbonat Erol'u,Yerli David Luiz Sadik'i,onde baskidan cikma uzmani Aytac'i,hucum hattindaki Boutaib'i dusunuyorum.Biz bu maci nasil alacagiz yaw?

Terim yerine baskasi olsa kesin yeniliriz derdim.Bizde guvendigim isimler Gomis,Fernando,geldiginden beri elestirdigim Serdar ve nedense bugun gelen hisle Selcuk.

Mariano dışındakilerde sorun yok oda düz koşu falan yapıyordu kadroda olur oynamazsa bile.

mariano 5e2 idmanında yer almış. Yarın sahada minimum 30 dakika oynar.

64edbe241efb4fdab3307e1ed4407278.jpeg

6b5173308c444b189836ba30c1977fec.jpeg

Geri
Üst Alt