Süper Lig 17/18 H:33 | Galatasaray 2-0 Yeni Malatyaspor | MS | 12 Mayıs

Ya Onur bilerek yaşamadığın dönemler için benle münakaşaya girme. Ben canlı izledim o sezonları.

2001 kazaydı evet lakin o maç öyle kolay maç değildi, Okan Buruk hırbosu da maçı sattı derler zaten yıllardır. Okanla Emre'yi o sezon Jardeli dövmeleri üstüne Okanın kritik maçta gördüğü kart ve beleşe gitmeleri bitirmiştir.

2005teki 5-1lik maç ise şans maçıdır. O maç Fener bizden daha iyi oynadı, daha fazla net pozisyona girdi. Mondragon sağolsun. Onun dışında o sezon iyi falan da değildik öyle, Trabzon'a içerde verdiğimiz maçta kaybettiğimiz belliydi az çok. Gençleri yensen yine Fener'e yenilecektin bir şey değişmeyecekti.

80'lerde 2 gol atıp öne geçmemize rağmen son dakikada gol yiyip 2 puan bıraktığımız Kayseri maçını da unutmayalım.

Bugün başak puan kaybetse biz de farklı yenersek şampiyon olmuyor muyuz fenerin bu moralle averaj kasamayacagini düşünürsek?

80'lerde 2 gol atıp öne geçmemize rağmen son dakikada gol yiyip 2 puan bıraktığımız Kayseri maçını da unutmayalım.

Evet esas bizi yikan iki hafta bu mac ile sonraki trabzon yenilgisi idi

5 puani 2 haftada birakmistik , gencler maci da keza

ilginctir ,bundan iki sene evvel de , ayni donemde hem adanaspora , hem de yine genclere hic de zor olmayan atmosferlerde ic sahada 4 puan kaybedip bjk yi sampiyon yapmistik

2000-2005 arasi tam bir faildi bizim icin . onceki 4 sezonda 4 yapmisken , sonra 5 te 1 de kaldik

Renktaşlar olumsuz şeyler yazıp kendimizi strese sokmayalım. Takıma guvenelim. Taraftara guvenelim. Arenadaki son maclarda (ts,basaksehir,bjk) maclarinda gerek takim gerekse de taraftar vites yukseltti. Maca gelenler gormustur. Doğu ve Batı tribünü de susmamaya başladı. En zor 3 maçta kuckanın son dakikada (100 şut çekse 1 i gol olur) attığı gol olmasa gol yemeden handikap yapacaktık. Doğru düzgün pozisyon vermedik. Deplasman sıkıntımız vardı. Son 5 deplasmanda belki kotü oynadık ama gençlerden son dakikada yemesek 2 beraberlik 3 galibiyetimiz olacaktı. Yarın Allah ın izniyle 50 bin taraftar baskisi ile maci alacagiz. Sizden ricam yarin stadda 90 dakika susmayalım ki ben susmayacağım.

3-0 alacağız , Fenerinde Karabükte çok aşırı bir fark atacağını sanmıyorum

Maca 21 saat kaldi!

Başakşehir bu akşam kazanarak "sen olamıyorsan ben oluyorum fb her olamıyor" dedi. Ben şahsen memnun oldum ve biraz daha rahatladım. Bu aşamaya gelmişken şampiyonluğu fbye bıraksak çok travma olurdu ama başakşehir olursa bir kaç hafta sonra unutulur. Başakşehir sigortaladı bu akşam ligi..

fb nin sansinin tamamen bitmesi icin bizim yarin kesin kazanmamiz , ve basaksehirin de son hafta kazanmasi lazim ,veya fb nin pazartesi karabuk e puan kaptirmasi lazim

bu 2 sonuc olmadan fb nin sansi tamamen bitti diyemeyiz . son hafta maclari da ayni saatte oynanacaksa yine son duduge dek devam edecek demektir

Bu akşam Başakşehirin kazanması ile birlikte averajın bi önemi kalmadı, o yüzden 1-0 olsun bizim olsun önemli değil.

Başakşehir bu akşam kazanarak "sen olamıyorsan ben oluyorum fb her olamıyor" dedi. Ben şahsen memnun oldum ve biraz daha rahatladım. Bu aşamaya gelmişken şampiyonluğu fbye bıraksak çok travma olurdu ama başakşehir olursa bir kaç hafta sonra unutulur. Başakşehir sigortaladı bu akşam ligi..

pek söylediğin gibi garanti değil gidip paşaya verirler maçı febe olur şampiyon başakşehirden sigorta falan olmaz.

Bu sene 21 demezsek yıllarca unutamam bu kaçan şampiyonluğu.Diğer olasılıkları unutalım.

Geri
Üst Alt