- 29 Ocak 2011
- 47.650
- 19.514
- 2.898
Linnes oynasın ya riske etmeye gerek yok.
sezon bitti zaten daha ne riski? önlü arkalı oynasınlar güzel olurdu.

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Linnes oynasın ya riske etmeye gerek yok.

sezon bitti zaten daha ne riski? önlü arkalı oynasınlar güzel olurdu.![]()
Ya Onur bilerek yaşamadığın dönemler için benle münakaşaya girme. Ben canlı izledim o sezonları.
2001 kazaydı evet lakin o maç öyle kolay maç değildi, Okan Buruk hırbosu da maçı sattı derler zaten yıllardır. Okanla Emre'yi o sezon Jardeli dövmeleri üstüne Okanın kritik maçta gördüğü kart ve beleşe gitmeleri bitirmiştir.
2005teki 5-1lik maç ise şans maçıdır. O maç Fener bizden daha iyi oynadı, daha fazla net pozisyona girdi. Mondragon sağolsun. Onun dışında o sezon iyi falan da değildik öyle, Trabzon'a içerde verdiğimiz maçta kaybettiğimiz belliydi az çok. Gençleri yensen yine Fener'e yenilecektin bir şey değişmeyecekti.
80'lerde 2 gol atıp öne geçmemize rağmen son dakikada gol yiyip 2 puan bıraktığımız Kayseri maçını da unutmayalım.
İste boyle butun renktaslar inansin3-0 alacağız , Fenerinde Karabükte çok aşırı bir fark atacağını sanmıyorum
Başakşehir bu akşam kazanarak "sen olamıyorsan ben oluyorum fb her olamıyor" dedi. Ben şahsen memnun oldum ve biraz daha rahatladım. Bu aşamaya gelmişken şampiyonluğu fbye bıraksak çok travma olurdu ama başakşehir olursa bir kaç hafta sonra unutulur. Başakşehir sigortaladı bu akşam ligi..
dortmund koray günteri elimizden kapmasin diye oynatmamaliyiz mevzusuna dönecek diye korktum reis, neyse ki muhabbet o yöne gitmedi.sezon bitti zaten daha ne riski? önlü arkalı oynasınlar güzel olurdu.![]()
Başakşehir bu akşam kazanarak "sen olamıyorsan ben oluyorum fb her olamıyor" dedi. Ben şahsen memnun oldum ve biraz daha rahatladım. Bu aşamaya gelmişken şampiyonluğu fbye bıraksak çok travma olurdu ama başakşehir olursa bir kaç hafta sonra unutulur. Başakşehir sigortaladı bu akşam ligi..