Süper Lig 17/18 H:33 | Galatasaray 2-0 Yeni Malatyaspor | MS | 12 Mayıs

Dün sahanın en kötüsü kimdi
Hayırdır dikkat çekiyorsun falan filan bk gibi oynuyor tolga tek ayağı ile bundan iyi oynar
kim bk gibi oynuyor?
daha doğrusu tolga denen kazmadan kim daha bk gibi oynayabiliyor?

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Fernando olabilir. Alanya ve bjk'de de Belhanda'ydı sahanın en kötüsü. Yerine koyalım mı Tolga'yı?

Dün sahanın en kötüsü kimdi
bana göre selçuk idi.
sonra gomis.
sonra fernando.
senin yazdıklarından anlaşılan fernando yerine demek istiyorsun tolgayı.
fernando tek bacak çıksa bile tolga kadar rezil bir oyuncu olamaz.

_________________Ertaç
Chebake___Mina___Sadık___Cisokho
________________Murat
Adem_____Aytaç___Azubuike___Pereira
_______________Boutaib

Malatya'nın klasik kadrosu bu şekilde. Bu akşamki Göztepe deplasmanında kaptanları Adem Büyük sarı kart ceza sınırında ve sarı kart görürse bizim maçta cezalı duruma düşer. Başka da eksikleri yok.

Besiktas Basaksehir maclarindaki baskinin aynisini bekliyor ve istiyorum stad full cekmeli. Malatyalilarin elleri ayaklari titremeli macta. Kolay mi oyle sahamiza gelip puan almak?

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Besiktas Basaksehir maclarindaki baskinin aynisini bekliyor ve istiyorum stad full cekmeli. Malatyalilarin elleri ayaklari titremeli macta. Kolay mi oyle sahamiza gelip puan almak?

Arena'da öldürür, deplasmanda güldürürüz takımları ayarımız yok

Adem büyük tirtin önde gideni

bu değil de ben Göztepeden çekiniyorum. Aklıma 2006 Denizli - fb maçı geliyor :(

Arena'da öldürür, deplasmanda güldürürüz takımları ayarımız yok

Olmaz bir sey renktas. Hicbir mac kolay degil ama alacagiz hayirlisiyla sampiyonlugu. Buradan birakacak takim camia degiliz biz.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Malatya'yı geçersek berabere de yetiyor ama.Fener'e yetmiyordu.Abi en büyük fark bu artık şöyle postlar atmayın gözünüzü seveyim.

bu febe averajlada geçemez bizi şu başaklar aradan çıksa güzel olur

fb eleme geçemez cl parasınıda toplarız hemde son maça güle oynaya çıkarız

Hayırlısı ile şu UEFA kararlarını ve son iki maçı hasarsız bir şekilde atlatarak şampiyon olup şampiyonlar ligine yürüsek de rahatlasak.

Geri
Üst Alt