- 12 Haziran 2013
- 9.980
- 6.042
- 1.843
Malataya‘da sakat veya cezali oyuncu varmi?
bugün maçları var renktaşım adem büyük kart yerse cezalı olacak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Malataya‘da sakat veya cezali oyuncu varmi?
Younes kapat artik su kahrolasi ps4 u5:0 Çakarız.
4' Gomis
15' Belhanda
34' Belhanda
45'+2 Belhanda
88' Sinan
"belhanda hadi oğlum kalk yatağına yat" diyen olmamış mı?
kim bk gibi oynuyor?Hayırdır dikkat çekiyorsun falan filan bk gibi oynuyor tolga tek ayağı ile bundan iyi oynar
kim bk gibi oynuyor?Hayırdır dikkat çekiyorsun falan filan bk gibi oynuyor tolga tek ayağı ile bundan iyi oynar
daha doğrusu tolga denen kazmadan kim daha bk gibi oynayabiliyor?
Dün sahanın en kötüsü kimdikim bk gibi oynuyor?Hayırdır dikkat çekiyorsun falan filan bk gibi oynuyor tolga tek ayağı ile bundan iyi oynar
daha doğrusu tolga denen kazmadan kim daha bk gibi oynayabiliyor?
Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız
bana göre selçuk idi.Dün sahanın en kötüsü kimdi
Bende tam tersini düşünüyorumbana göre selçuk idi.Dün sahanın en kötüsü kimdi
sonra gomis.
sonra fernando.
senin yazdıklarından anlaşılan fernando yerine demek istiyorsun tolgayı.
fernando tek bacak çıksa bile tolga kadar rezil bir oyuncu olamaz.
Besiktas Basaksehir maclarindaki baskinin aynisini bekliyor ve istiyorum stad full cekmeli. Malatyalilarin elleri ayaklari titremeli macta. Kolay mi oyle sahamiza gelip puan almak?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Besiktas Basaksehir maclarindaki baskinin aynisini bekliyor ve istiyorum stad full cekmeli. Malatyalilarin elleri ayaklari titremeli macta. Kolay mi oyle sahamiza gelip puan almak?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Arena'da öldürür, deplasmanda güldürürüz takımları ayarımız yok
bu değil de ben Göztepeden çekiniyorum. Aklıma 2006 Denizli - fb maçı geliyor![]()
Olmaz bir sey renktas. Hicbir mac kolay degil ama alacagiz hayirlisiyla sampiyonlugu. Buradan birakacak takim camia degiliz biz.
iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Malatya'yı geçersek berabere de yetiyor ama.Fener'e yetmiyordu.Abi en büyük fark bu artık şöyle postlar atmayın gözünüzü seveyim.
Aman sakın beraberliğe oynamayalım yoksa beceremeyiz.
Malatya'yı geçersek berabere de yetiyor ama.Fener'e yetmiyordu.Abi en büyük fark bu artık şöyle postlar atmayın gözünüzü seveyim.