Süper Lig 17/18 H:33 | Galatasaray 2-0 Yeni Malatyaspor | MS | 12 Mayıs

Azizin enkazı devralacak bir kere o işler öyle kolay olmuyor, gelse havasını alır istifa eder ama aziz biraz daha kalsın iyice dönülmez yola girsin kulüp.

Bana FB nin borclarina sakliyor gibi geliyor Aziz, yani ayni Mustafa cengiz gibi geldimizde kasada 0 vardi gibi olacak gibi geliyor eger Ali gelirse.

Ali koc gelsin rekabet artsin yariş kizissin istiyorum ben.
Alikoçun gelmek istemesi 3 temmuz operasyonu ile alakalı olabilir yusuf.
AY nin aday olmaya devam etmesinin arkasında ali koc u olabildiği kadar uzak tutma isteği yatıyor sanki.. Ama Ali koç un hatırı sayılır desteği olduğu için kulüpte, uzaklaştırmaya çalışmak iç savaş benzeri bir kaos a yol açar kanaatimce...
Koç holding in kimlere sponsor olduğuna iyi dikkat etmek gerekir perde arkasında dönen dolabların farkında olmak için..

Akhisar maçına Ali Palabıyık atanırsa atamayı Mhk değil Aziz Yıldırım yapıyordur demiştim. Adam yedek kulübesindeki Lukac'ı attı. Haftalardır rakipleri 3. kalecileriyle çıkıyor Fenerbahçe maçlarına. Hatta biri ilk profesyonel maçına çıktı. Şans tabii.

Kalan maçların birine kesinlikle Halis Özkahya'nın verileceğine adım gibi eminim. Hatta komplo teorimi ilerleteyim. Malatya maçını içerde oynayacağımız için saçma bi hakem atayıp, maçı da bizim lehimize yönetmesini sağlayıp(nasıl olsa kazanırız diye) bize karşı kamuoyu yaratılabilir. Böylece Göztepe deplasmanına rahatça Halis Özkahya'yı atayıp kıtır kıtır doğrayabilirler.

Ali Koç sadece genç diye değişik değişik fantaziler kuruyor Fenerliler, o kurdukları fantazileri (yok lige ambargo kurmalar CL de başarı falan gibi) destekleyecek tek bir veri yok ortada.

Adamın tek öne çıkan "özelliği" genç olması. Başka da birşey yok.

Yapmayın etmeyin bari sizler Galatasaraylı olarak uymayın şu gerizekalı hayalperest Fenerlilere. Aziz giderse Fener net yıkılır, bütün pislikler bir bir ortaya çıkar. Bu enkazı döndürebilecek ayakta tutabilecek tek adam Aziz.

sent via GSC

Ali Koç gelirse daha da önümüzde olacaklar.Aziz'in yönetim şekli de malum.Ali Koç gelsin demek için hiçbir akılcı sebep yok.Sadece Fener taraftarı üstündeki ölü toprağının devam etmesi için bile Ali Koç kazanmasın denir.O başlı başına bir risk.

Tabii ki Aziz kalmali. Ben halihazirda zaten mali olarak onumuzdeler demek istedim, Ali Koc gelsin diye yazmadim. Fakat bizi yalnizca lisenin asagi cektigi fikrine katilmiyorum, yabanci siniri bizi asagi ceken en ciddi sey ve bunun degisimi birden gundeme geldi bu sene. Tesaduf degil ne yazik ki.

Fiko = Aysal. Kulubu batiracak.

Erol Bulut ve oyuncularini motive etmek icin rakipler calismalara baslamistir

50 Bin taraftar ve futbol takimimiz bu oyunu bozacaktir

Ali koç başkan olursa EU dan ederinin altında topçular alınacağından şüphem yok.
Başarılı olmak için olmasa da, başarısız olmamak için avrupalı işadamlarını kulüplere baskı/manüplasyon/teşvik/sponsorluk vs şeklinde devreye sokabilir..

Ilk maçtan sonra direkt alalım diyenler falan çıkmıştı bu Sadık'ı.

sent via GSC

Çok çabuk gaza geliyoruz, ama diger maclarda da gözlemledigim kadarıyla iyi bi stoper, bu sene degil de seneye alınabilir
Ancak kapanan ve ilk olarak savunmayı düşünen takımlarda oynar aynı Ahmet Çalık gibi.

Bizim gibi takımlarda yapamaz böyle adamlar. Hiç ama hiç gerek yok.

sent via GSC

Üç gün sonra buralar bayram yeri inşallah

F3111 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kofikler iyi savunma yapıyor olur da geri düşersek maç çok sıkıntılı geçer. başak ve fener puan kaybetse de iş bu hafta bitse keşke. göztepe deplasmanı bile kritik bir maç.
edit : fener fark atar iş bu hafta bitmez

ilk 15 dakikada gol bulursak bunlar akbilspor için oynayacağından saldıracaklar ozaman farka gideriz allahın iziniyle

Bu maçı yönetecek hakem için tek beklentim:

Halil Umut MELER...

Başka bir hakemin verileceğini sanmıyorum. Zira kendisi geçen hafta maç yönetmedi ve 1 hafta dinlendi.

Yarın belli olur hakemler.

Evet , arkadaşlar.Galatasaray maçı yerine aynı saatte vadi istanbul'da Tarkan konserine gitmeyi planlayan yürekli arkadaşlar aramızda mı?

Geri
Üst Alt