Süper Lig 17/18 H:33 | Galatasaray 2-0 Yeni Malatyaspor | MS | 12 Mayıs

Arkadaşlar nette araştırıp şöyle bir şey buldum doğru mu bilmiyorum:

a) Önce aynı puana sahip ilgili takımların kendi aralarında oynadıkları müsabakalarda puan üstünlüğüne bakılır,

b) Kendi aralarındaki müsabakalarda puan eşitliği varsa, kendi aralarındaki gol averajına bakılır, (Kendi aralırındaki maçlarda atılan gollerde eşitlik varsa, deplasmanda fazla gol atan takım üstün sayılmaz)

c) Kendi aralarındaki müsabakalarda puan ve gol eşitliği devam ediyorsa gol averajına bakılır. Takımlar arasında gol averajı da eşitse, daha fazla gol atan takım üstün sayılır,

d) Bu şartlara rağmen eşitlik devam ediyorsa hükmen yenilgisi olmayan takım üstün sayılır,

e) Bütün bu şartlara rağmen eşitliğin devam etmesi halinde belirtilen esaslara göre ilgili takımlar arasında tek maçlı eleme usulü neticesinde, kazanan takım üstün sayılır. Olmaz olmaz demeyin, futbol bu olur mu olur!

Bu durumda Fener'in ertelenen kupa maçında hükmen yenik sayılması gerekiyordu. Maçı devam ettirme kararı aldılar ve eğer herşey eşit olursa fenerle tek maçlı eleme usulü ile şampiyon belirlenecek. Penaltı kura çekiliş falan yok yani.

Komediye bak :D

Arkadaşlar şimdi size 100 puanlık bir soru sorayım:

Son maçtan sonra Fenerbahçe ile aynı puanda, averajlarımız da aynı, attığımız gol ve yediğimiz goller de aynı olsa,

Acep kim şampiyon olur?? Bileniniz var mı?

alınan galibiyet sayısına bakılır.

doğru biz o kadar mantıklı bir ülke değiliz, neden galibiyet önemli olsun ki?

öyle bir kural olsaydı işimize gelirdi. tabii olması mantıklıydı.

bendeki aç gözlülüğe bak milyonda bir ihtimal bile olsa fenerin şampiyon olmasını istemiyorum :D

Olmamalılar zaten.

Biz yenilicez, başak puan kaybedicek ancak öyle oluyorlar.

Bu sene hiç bir şekilde haketmediler.

Biletler tukenmek uzere. Yaklasik 250 adet bilet gözüküyor passo.com da

Selam Arkadaslar, uzun süre üye olmadan takip ettim burayi. Bu ilk mesajim. Beim kafamdaki soru: Son maca kalirsa göztepe stadini cok büyük oranda bizim taraftar dolduramazmi? Yani fiyati neyse göztepelilerden biletler alinabilir falan. deplasman duygusu yasamaz takim.

Arkadaşlar nette araştırıp şöyle bir şey buldum doğru mu bilmiyorum:

a) Önce aynı puana sahip ilgili takımların kendi aralarında oynadıkları müsabakalarda puan üstünlüğüne bakılır,

b) Kendi aralarındaki müsabakalarda puan eşitliği varsa, kendi aralarındaki gol averajına bakılır, (Kendi aralırındaki maçlarda atılan gollerde eşitlik varsa, deplasmanda fazla gol atan takım üstün sayılmaz)

c) Kendi aralarındaki müsabakalarda puan ve gol eşitliği devam ediyorsa gol averajına bakılır. Takımlar arasında gol averajı da eşitse, daha fazla gol atan takım üstün sayılır,

d) Bu şartlara rağmen eşitlik devam ediyorsa hükmen yenilgisi olmayan takım üstün sayılır,

e) Bütün bu şartlara rağmen eşitliğin devam etmesi halinde belirtilen esaslara göre ilgili takımlar arasında tek maçlı eleme usulü neticesinde, kazanan takım üstün sayılır. Olmaz olmaz demeyin, futbol bu olur mu olur!

Bu durumda Fener'in ertelenen kupa maçında hükmen yenik sayılması gerekiyordu. Maçı devam ettirme kararı aldılar ve eğer herşey eşit olursa fenerle tek maçlı eleme usulü ile şampiyon belirlenecek. Penaltı kura çekiliş falan yok yani.

Komediye bak :D

Ligde hükmen yenilgileri yok.Kupa önemsiz galiba.

Selam Arkadaslar, uzun süre üye olmadan takip ettim burayi. Bu ilk mesajim. Beim kafamdaki soru: Son maca kalirsa göztepe stadini cok büyük oranda bizim taraftar dolduramazmi? Yani fiyati neyse göztepelilerden biletler alinabilir falan. deplasman duygusu yasamaz takim.
bilet fiyatlarinin iki uc katini verirlerse olabilir

Bornova stad kapasitesi 12 500 müş galiba nasıl bir deplasman bilgisi olan var mi

Totemlerimizi bırakmayalım. Bunun yanında ben zor bir maç olacağını düşünüyorum.

Kuş Erol elinden geleni yapacaktır. Umarım kazasız belasız geçeriz bu maçı.

Geri
Üst Alt