Süper Lig 17/18 H:33 | Galatasaray 2-0 Yeni Malatyaspor | MS | 12 Mayıs

Selam Arkadaslar, uzun süre üye olmadan takip ettim burayi. Bu ilk mesajim. Beim kafamdaki soru: Son maca kalirsa göztepe stadini cok büyük oranda bizim taraftar dolduramazmi? Yani fiyati neyse göztepelilerden biletler alinabilir falan. deplasman duygusu yasamaz takim.
Gs passoligi olanlar göztepe tarafından alamıyor bilet

Bu kez bizim maça göre bakıp ona göre averaj kasmaları için Fb’nin maçını Ptesi’ne almışlar. Tam şeref yoksunu bunlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Öyle bir koyucazki Kadıköy'den, Beşiktaş'tan her yerden duyulacak.

Bu kez bizim maça göre bakıp ona göre averaj kasmaları için Fb’nin maçını Ptesi’ne almışlar. Tam şeref yoksunu bunlar.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
fbşler zaten lafolsun diye aynı saat muhabbetini çıkardılar. Aslında tarlayı bu durumlar için önceden sürmüşlerdir çoktan..

Erol elinden geleni yapacaktir ama fark eden birsey olmayacaktir.
50bin kisi ile silindir gibi ezip gonderecegiz insallah.

SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Maalesef 3 ihtimalli bir maç
3-0
4-0
5-0

Çakılı duvarı yıkana kadar, kontratak yememek için; 2 (Çakılı defans) 6-2(Gomis ve değişken) oynamak lazım.

ATAKLARDAN GERi SEKEN TOPLARda , MUTLAKA ama MUTLAKA KAZANILMALI.....

Arkadaşlar 2 bilet arıyorum buraya da yazayım belki bir veren çıkar özelden yazarsınız..

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Son maçtaki stres ve heyecanı yaşamayız iç sahada. Coşkulu bir maç olur her zamanki gibi. Bu maçı çok rahat atlatıp artık Göztepe ile oynayacağımız son final maçına odaklanmalıyız. İşin son haftada çözüleceği belli. Allah yardımcımız olsun. Bu stres ve heyecanı nasıl kaldıracağız bilemiyorum.

Cuma akşamı Başakşehirin Antalya deplasmanında alacağı sonuçta hem bizim maçı hem de fenerin maçını etkileyecektir.
Başakşehirin puan kaybetmesi durumunda son haftaya potada 2 takım girecek ve işte o zaman averaj hesapları başlar.
Bizim bu maçı farklı kazanmamız fenerin Karabük karşısındaki iştahını ve motivasyonunu da düşürmüş olur.

37830.jpg

Kral Mariano yedekte kalsın son maçta 11 başlar.
Maiconda Serdarda sıkıntı olursa 11 olur.

O kadar güçlü takımları 1 er 1 er o sahaya gömdük.Malatyayı sivrisinek gibi ezeriz.O erol pustuna zaten aşırı kılım eze eze yenmeliyiz.Buradan sonra averaj çok önemli.Tahminim Başak antalyaya da takılacak.Fenerle genel averaj meselesi de var.Göztepe maçına artı 5 averajı korursak iyice rahatlarız.

ayı,akhisar macı öncesi konusurken nasıl acıklı konustu biz hep son maclarda üzüldük belki bu sefer biz seviniriz dedi

anasıyla temas kurupta aglamaklı gözlerle isyan eden emrah bakısı gördüm gorilde

O kadar güçlü takımları 1 er 1 er o sahaya gömdük.Malatyayı sivrisinek gibi ezeriz.O erol pustuna zaten aşırı kılım eze eze yenmeliyiz.Buradan sonra averaj çok önemli.Tahminim Başak antalyaya da takılacak.Fenerle genel averaj meselesi de var.Göztepe maçına artı 5 averajı korursak iyice rahatlarız.

Kolay değil korumak. Karabük önünde 5-6 attırmak için çalışır hakem. 3 golde falan kalırlarsa bizim de aynı farkı yapmamız gerekecek bu kez.

Erol Bulut kapanacaktır. Erken gol bulmazsak maç kısır geçer.

Aykut denen sinsi kare kafada Terime laf atmış.2 3 günün hesabını yapıyor bazı t.direktörler diye.Ulan sen her bka laf atıp rakipleri küçük beyninle strese sokmaya çalışırken iyiydi demi.Ne oldu yediremedinmi kendine şimdi adamın o haklı konuşmasını haşortmanlı denyo.

Yasin ilk 11de olmaz umarim

Kolay değil korumak. Karabük önünde 5-6 attırmak için çalışır hakem. 3 golde falan kalırlarsa bizim de aynı farkı yapmamız gerekecek bu kez.

Erol Bulut kapanacaktır. Erken gol bulmazsak maç kısır geçer.

Ben feneride Bursa önünde aşırı stresli gördüm.FIrat devreye girmese Bursa yı bile içerde yenemeceklerdi.Ne kadar kapanırsa kapansın Malatya çok kabiliyetsiz futbolculardan kurulu bir takım.İlk yarı golleri bulursak açılmak zorunda kalırlar farkı arttırırz inş.Karabük ligin en kötü takımı olsada Aykut denilen mal Valbusu filan koymaz 3 te filan kalabilirler belli olmaz.

bu hafta karabük macına bence palabıyıgı verirler nolur nolmaz garantiye alalım diye

Geri
Üst Alt