Murat Keskin
Kırmızı Üye
- 17 Temmuz 2011
- 2.006
- 338
- 1.493
5-0 olsun bizim olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kale arkasına beklerimEvet ben de bilet ariyorum
Sebeb nedir kapatmandakiBugün Digitürk iptal dilekçemi yazdım. Anormal bir teklif yapmadıkalrı sürece kararlıyım kapatmaya. Evimde rahat rahat izleyeceğim son iç saha maçı olacak böyle giderse. Şampiyonluğu garantileyecek bir skor farkı da bekliyorum artık. Fener, karabük'e ne atacaksa bir fazlasını atırıp bitirelim işi.
Bugün Digitürk iptal dilekçemi yazdım. Anormal bir teklif yapmadıkalrı sürece kararlıyım kapatmaya. Evimde rahat rahat izleyeceğim son iç saha maçı olacak böyle giderse. Şampiyonluğu garantileyecek bir skor farkı da bekliyorum artık. Fener, karabük'e ne atacaksa bir fazlasını atırıp bitirelim işi.
Sebeb nedir kapatmandaki
Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız
Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligine gideceği sene Digitürk mü kapatılır renktaş ne yapıyorsun sen?
Ben de bu sezon açtırmayı düşünüyordum Digitürk'ü 2 senedir maçlara kapatmıştım..
Valla bu sene uefa alırız diye tivibu bile almıştım ama artık keyif alamıyorum ülke futbolundan. CL maçlarını kim verecek bu sezon?