Süper Lig 17/18 H:33 | Galatasaray 2-0 Yeni Malatyaspor | MS | 12 Mayıs

BB395C90-245E-4BA1-B89E-7F07464E6AD7.webp

Bugün Digitürk iptal dilekçemi yazdım. Anormal bir teklif yapmadıkalrı sürece kararlıyım kapatmaya. Evimde rahat rahat izleyeceğim son iç saha maçı olacak böyle giderse. Şampiyonluğu garantileyecek bir skor farkı da bekliyorum artık. Fener, karabük'e ne atacaksa bir fazlasını atırıp bitirelim işi.
Sebeb nedir kapatmandaki

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

en az 3 farkla yenmeliyiz. fener her turlu dalavereyi sahneye koyacaktir.

sampiyon GALATASARAY ULAN

Galatasaraylilarin ne istedigi belli... Olmayacak falan diye bazi arkadaslar totem yapiyor veya hayal kirikligini (allah göstermesin) sinirli tutmak istiyorlar...
Ben mesela bu son haftalarda hep rakipler kazanacak diye kupon oynuyorum (Az miktarlarla)
Baska türlü stresi kaldiramiyorum gercekten....
Senin kafada varmi diye soracak olursaniz... Galatasaray konusunda büyük ihtimal evet :)

Daha önce de yazdim, kolay bir mac olacagini düsünmüyorum.

Aziz hayatinin tesvik primini teklif etmistir malatyaya, kalenin önüne otobüs cekecekler, özellikle Fernando, Donk ve Gomis'i sakatlamaya, oyunu gerip olabildigince kart göstertmeye calisacaklardir.

Umarim Fatih hoca duran toplara agirlik vermistir, etkili duram top organizasyonlari kilidi acma konusunda belirleyici olabilir.

Farklı kazanırsak, genel averaj yönünden kafamız rahat eder. Yeter ki Başakşehir bu akşam puan kaybetsin, Fener ile baş başa kalalım.

Bugün Digitürk iptal dilekçemi yazdım. Anormal bir teklif yapmadıkalrı sürece kararlıyım kapatmaya. Evimde rahat rahat izleyeceğim son iç saha maçı olacak böyle giderse. Şampiyonluğu garantileyecek bir skor farkı da bekliyorum artık. Fener, karabük'e ne atacaksa bir fazlasını atırıp bitirelim işi.

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligine gideceği sene Digitürk mü kapatılır renktaş ne yapıyorsun sen?

Ben de bu sezon açtırmayı düşünüyordum Digitürk'ü 2 senedir maçlara kapatmıştım..

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligine gideceği sene Digitürk mü kapatılır renktaş ne yapıyorsun sen?

Ben de bu sezon açtırmayı düşünüyordum Digitürk'ü 2 senedir maçlara kapatmıştım..

Valla bu sene uefa alırız diye tivibu bile almıştım ama artık keyif alamıyorum ülke futbolundan. CL maçlarını kim verecek bu sezon?

2001 Ankaragücü, 2005 Gençlerbirliği maçlarını unutmayın. Herkes kesin yeneriz diyordu o maçları bu iki maçla şampiyonluk gitti.

Uefa Müjdesinden sonra oyuncular cimleri yer (bir Belhanda gamsizi haric)

Geri
Üst Alt