Dostlar gecen 23 nisanda baskanla biraz ffp uzerine laflamistik , bugun uefa yetkililerinden bazilari ile fikir alisverisi yaptik , bir cogu yoktu avrupa ligi finali sebebiyle fakat faydali bir sohbet oldu diyebilirim , akabinde de merkezde detayli bir tur yaptirdilar , sagolsunlar cok ilgililer , eger olur da yolunuz duserse mutlaka biraz zaman ayirin .

Iclerinden biri digerine uzerimdeki formayi gorunce "herifi tebrik et hafta sonu sampiyon olacaklar" dedi , her dakika takipteler
Bilgilendirme için teşekkür ederiz
Başkanın seçimde işi zor bazı kongre üyeleri ile görüştüm para bulmakta zorlandığını söylediler o yüzden oylarını Dursun özbekten yana kullanacaklarını söylediler sen nasıl görüyorsun

DdUHEh0W0AAv4r7.jpg

Normalde biletin fiyati ne kadar?

+ tamam biraz fahis bir fiyat gibi dursa da 400 tane bilet var ve 30 milyon talep var. Bence yinede ne yapar eder satilir o bilet bence ama dedigin gibi saglam bi kufuru hak etmis ama 2000 liraya istedigini soyle cok ta tinnn der adam :D

Normalde 20 lira :) Şeytan diyor Göztepe passoligi çıkar, git 300 liraya bitir işi.

Bilgilendirme için teşekkür ederiz
Başkanın seçimde işi zor bazı kongre üyeleri ile görüştüm para bulmakta zorlandığını söylediler o yüzden oylarını Dursun özbekten yana kullanacaklarını söylediler sen nasıl görüyorsun

Beni yurt disinda bile zirt pirt "bizdensiniz degil mi" diye ariyorlar hepsi ... ama bu soyledigin malumata sahip degilim

Kulup ici siyasete hakim degilim , o isleri forumda ugur isimli bir uye var , o detayli sekilde biliyor

Ben sadece uluslar arasi kurumlarla istisare yapiyorum . Cern e de gittim gorusmeler yaptim . Avrupada insanlarla gorusmek etmek ulkemizdeki gibi ulasilmazlar tayfasiyla irtibata gecmek gibi zor degil

3 maç gitme zorunluluğu var

+ tamam biraz fahis bir fiyat gibi dursa da 400 tane bilet var ve 30 milyon talep var. Bence yinede ne yapar eder satilir o bilet bence ama dedigin gibi saglam bi kufuru hak etmis ama 2000 liraya istedigini soyle cok ta tinnn der adam :D

Normalde 20 lira :) Şeytan diyor Göztepe passoligi çıkar, git 300 liraya bitir işi.

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Sezon içinde 3 maça gitmiş olması gibi bir şart koymuşlar sanırım ben öyle duydum tam emin değilim:)

sinan uefa ıle temaslarda bulunuyor demek. helal olsun reis transfer yasağnı kaldırt binlerce transfer yapalım bu yaz

Duyumculuğa mı başladın.

Hayırlı olsun.

sent via GSC

Beni yurt disinda bile zirt pirt "bizdensiniz degil mi" diye ariyorlar hepsi ... ama bu soyledigin malumata sahip degilim

Kulup ici siyasete hakim degilim , o isleri forumda ugur isimli bir uye var , o detayli sekilde biliyor

Ben sadece uluslar arasi kurumlarla istisare yapiyorum . Cern e de gittim gorusmeler yaptim . Avrupada insanlarla gorusmek etmek ulkemizdeki gibi ulasilmazlar tayfasiyla irtibata gecmek gibi zor degil
Bak bu huyunu sevdim bilgim yok dedin
ben oto galericisiyim geçen gün bir kongre üyesine araç sattım ve geçen gün eşiktaş maçında kongre üyeleri ile görüştüm Dursun başkanda para var diyorlar bize paralı başkan lazım vs üzücü ama duyduklarım

reis çakıyla duyum aldı uefadan heralde ses kesip dinleyin

sinan uefa ıle temaslarda bulunuyor demek. helal olsun reis transfer yasağnı kaldırt binlerce transfer yapalım bu yaz

Benim oyle bir yetkim olabilir mi ? Member of Gala dedigim an ikinci soru "board member ?" Seklinde oldu , ona ezik ezik hayir deyince baska bir kulvara girdik

Genel konular , ana hatlariyla degerlendirmeler , yarim saat sonra hadi yallah .. fakat tercume ihtiyaciniz var mi diye bile soruyorlar . Uefanin bazi calisanlari ben iceri girerken kosuya gidiyorlardi , sonra ben cikarken giriste ceket kravatlilardi , baka kaldim

Fakat kampusun duzeni , yeri , insan kalitesi , cevresi resmen kartpostal

Ekli dosyalar

• D11DDB75-65E1-4D74-AA51-DFA55B457299.webp
    D11DDB75-65E1-4D74-AA51-DFA55B457299.webp
    75,3 KB · Görüntüleme: 255
uğur isimli bir üye :asd:

Benim oyle bir yetkim olabilir mi ? Member of Gala dedigim an ikinci soru "board member ?" Seklinde oldu , ona ezik ezik hayir deyince baska bir kulvara girdik

Genel konular , ana hatlariyla degerlendirmeler , yarim saat sonra hadi yallah .. fakat tercume ihtiyaciniz var mi diye bile soruyorlar . Uefanin bazi calisanlari ben iceri girerken kosuya gidiyorlardi , sonra ben cikarken giriste ceket kravatlilardi , baka kaldim

Fakat kampusun duzeni , yeri , insan kalitesi , cevresi resmen kartpostal
burada heba olmasın reis baslık ac ziyaretının oradan takıp edelim diğer baslıklardan adam topluyorum bu anları kacırmasınlar dıye

Bak bu huyunu sevdim bilgim yok dedin
ben oto galericisiyim geçen gün bir kongre üyesine araç sattım ve geçen gün eşiktaş maçında kongre üyeleri ile görüştüm Dursun başkanda para var diyorlar bize paralı başkan lazım vs üzücü ama duyduklarım

Onun parası batsın bacağına pantolon alamayan adam parasını bize mi verecek..

Yardımcı her zamanki yardımcısı değil, o mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tarik ongun un yapabilecegi kritik bir hata durumunda cok konusacagimiz belli oldugundan degistirmisler , ayrica super finalin finalinde sampiyon oldugumuz cuneyt i vermisler

Bir adet ama can alici hata bekliyorum firsatini bulurlarsa . Insallah yanilirim

Ne Cücü ne yardımcıları farkeder. İstedikleri kadar eyyam yapsınlar. Cumartesi akşamı ŞAMPİYON CİMBOM yazdıracağız..

tam bizim gazeteciler gibi olmuş böyle bir duyum için uğraşmasaydın keşke, zaten bize karşı her maç bir kritik hata(!) oluyor. Lehimize hata 1-2 olunca da ülkede ulusal yas ilan ediliyor.

Geri
Üst Alt