3 gundur inanilmaz stres basti beni. Hic boyle oldugumu hatirlamiyorum. Buyuk ihtimalle basinda yazilanlar ve forumdaki bazi renktaslarin olumsuz yorumlari bu hale getirdi.

Bu çok mantıklı bir önerme değil ama şöyle de düşünmek lazım o senelerde Bursa ve biz kesinlikle hakediyorduk. Bu sene çok farklı bizden başka hak eden yok kime gitse çok üzülürüm ama fb olursa kahrolurum kafayı yerim 2. olmaya bile hakları yok.

Denizli ve 2012 senelerinde bizim hakettigimiz tescilli bir sey

2010 ile ilgili ise pek oyle dusunmuyorum , yani bursa cok ic saha macini anadolu takimlarina karsi 80-85 sonrasi beklenen gollerle kazandi

Onlari zirvede tutan bjk yi istanbulda 3-2 , fb yi yine 3-2 yenip bizden de beraberlik koparmalari oldu

Sanirim iceride bizi ve bjk yi de yenmislerdi

Ts ye 4 puan kaptirmislardi surpriz olarak . Yani o sezon fb nin bursadan daha az hakettigini pek dusunmuyorum ama tartismasiz en sevindigim sezon olmasa da en sevindigim maclarda ilk 5 e girer fb ts maci

Harika bir macti

Fatih Terim geldikten sonra puan durumu
GS 40
BJK 38
FB 37
BASAK 36
Hadi hocam son hamleni de yap

Koca sezon bir maçimizi kaçirmadin Ama Yarin en önemli maçimizda maçi izleyemicem.

374

Sizce Eren Derdiyok forma şansı bulur mu , bulursa da gol atar mı bu maçta renktaşlar ?

Yorumlarınızı bekliyorum.

2 senelik bu çile bitsin artık bu seneee

Sizce Eren Derdiyok forma şansı bulur mu , bulursa da gol atar mı bu maçta renktaşlar ?

Yorumlarınızı bekliyorum.

Eğer eren oyuna girerse büyük ihtimal geride oluruz hamle oyuncusu olarak girer ve kalan sürede paso içeriye top şişiririz, eren paso faul yapar top indirmeye çalışırken ve maçı kaybederiz pozisyona bile giremeden.

Deplasmanda iyi oynayan 4 oyuncu var sadece

Gary,Sinan,Fegh,Nagatomo

Bu 4lü ilk 11 baslasa keske

Geri
Üst Alt