bu tür maçların temel kuralı 3 farkı buluncaya kadar geriye yaslanmayacaksın.(başka takım olsa 2 fark derdim de bizim takım 2 farkı çabuk eritme kapasitesine sahip)

Şu ikili averaj'da FB-İBB'ye üstün sanıyorum 2 farklı skor ile kazandığı için, İBB bize üstün, biz FB ile aynı ikili averaja sahibiz ama genel averajımız daha yüksek. Şimdi eğer üç takım aynı puanda olursa kim şampiyon ortalık fena karışık :D Biri yeşillendirsin çıkamadım işin içinden.

Şu ikili averaj'da FB-İBB'ye üstün sanıyorum 2 farklı skor ile kazandığı için, İBB bize üstün, biz FB ile aynı ikili averaja sahibiz ama genel averajımız daha yüksek. Şimdi eğer üç takım aynı puanda olursa kim şampiyon ortalık fena karışık :D Biri yeşillendirsin çıkamadım işin içinden.

3 lüye kalırsa başakşehir şampiyon biz 3.oluyoruz

fb'ye karşı genel averajda üstünüz ama o fark eriyebilir

fb'de 2 lide başakşehire karşı üstün

bugün fenerli berberle iddiaya girdim 3lü averaj konusunda 10 kaynak gösterdim inanmadı en son lig radyoya bağlandım ilker duralıya söylettim :D :D 500 lira tokatladım enayiyi

fener şampiyon olacak sanıyormuş öyle bir durumda zaar

bugün fenerli berberle iddiaya girdim 3lü averaj konusunda 10 kaynak gösterdim inanmadı en son lig radyoya bağlandım ilker duralıya söylettim :D:D 500 lira tokatladım enayiyi

fener şampiyon olacak sanıyormuş öyle bir durumda zaar

antuya bakmıştım dün çoğu öyle sanıyordu cidden değişik kafa.

280 galatasarayli 10bin goztrpeliyi yok eder.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu maçın deplasman biletleri yine sucukçu kekolara dağıtılacak herhalde. Neyse ceza bela okumuyorum yoruldum artık. Parası neyse verip sucukçulardan alırız, parayı severler nasıl olsa.

Göztepeli kekolar da 3 iç saha maçına gitme şartı koymuş bilet almak için. Gerçekten komik. Bizde hapçıların arasında maç izlemeye çok meraklıydık zaten. Bu maça neden böyle gereksiz anlam yüklediler bilmiyorum. Size koyup döneceğiz, kutlamayı Arena'da yapacağız sizlik bir durum yok.

Maç günü belli değilmi nasıl bu iş

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Cimbom Rerere Rarara ♫
Beni duy ♫
Duy duy duy duy ♫

Göztepelilerin arasında izlemeyin maçı. Çok pis çekip gelirler.

Göztepe bizi şampiyonluktan etmek için her türlü pisliği yapacak.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Göztepe'ye ve taraftarına karşı bütün sempatimi kaybettim, bizim Eskişehirlilerden farkları yok.

Geri
Üst Alt