Cengizhan Kaya
Ulubatlı Souness
- 23 Ocak 2010
- 34.269
- 24.318
- 3.093
Sakin olun arkadaşlar bu maça sarp barış inomoto barusso cnup lukunku ilk 11 ile çıksak yine şampiyonuz..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kendim Goztepe taraftariyim maalesef ama napiyim kufur kufur kufur.Göttepe konusunda hemfikir miyiz?
...Göttepe konusunda hemfikir miyiz?Hafta sonuna kadar ceza verin maca kadar ama sunu soylemek zorundayim
Goztepeyi yenecegiz, baska sansimiz yok!
Boyle yorumlarla gelin yaw1 puan için oynamayacağız hoca açıkladı. Göztepenin savunma disiplini yok. İlk yarıdan fişi çekip 2.yarı kontralarla vurup ağır tempoda topu gezdirerek maçı bitireceğiz.
Yuru be kardeşim super yorum.Yaw ne korkak adamlarsiniz ya.
Goztepenin eksikleri:
- Poko
- Halil
- Sabri
- Kadu
- Tanju
Onemli orta saha
Onemli Kanat
2 tane as sagbek sakat
onemli stoperleri sakat
Yani buna ragmen sen kos koca galatasaray bunlari yenemiyorsan, full kadro cikip ve beraber dahi kalamiyorsan sampiyon olma daha iyi.
Akhisar maci farkli cunku bize tam kadro cikmislardi
Adam stoperi sol bek cekmis, sag kanatta sagbek cekmis. gecen macta.
İzmir'de misin?Kendim Goztepe taraftariyim maalesef ama napiyim kufur kufur kufur.
Nope. Danimarka. Keske Izmir'de olsam suan ama maca giderdim ne guzel.İzmir'de misin?
Yaw ne korkak adamlarsiniz ya.
Goztepenin eksikleri:
- Poko
- Halil
- Sabri
- Kadu
- Tanju
Onemli orta saha
Onemli Kanat
2 tane as sagbek sakat
onemli stoperleri sakat
Yani buna ragmen sen kos koca galatasaray bunlari yenemiyorsan, full kadro cikip ve beraber dahi kalamiyorsan sampiyon olma daha iyi.
Akhisar maci farkli cunku bize tam kadro cikmislardi
Adam stoperi sol bek cekmis, sag kanatta sagbek cekmis. gecen macta.
Hele şükür.Süper Lig 34. hafta programı: (19 Mayıs Cumartesi)
Göztepe - Galatasaray (19:00)
Başakşehir - Kasımpaşa (19:00)
Fenerbahçe - Konyaspor (19:00)
Beşiktaş - Sivasspor (19:00)
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi