Sakin olun arkadaşlar bu maça sarp barış inomoto barusso cnup lukunku ilk 11 ile çıksak yine şampiyonuz..

1 puan için oynamayacağız hoca açıkladı. Göztepenin savunma disiplini yok. İlk yarıdan fişi çekip 2.yarı kontralarla vurup ağır tempoda topu gezdirerek maçı bitireceğiz.

Hafta sonuna kadar ceza verin maca kadar ama sunu soylemek zorundayim
Goztepeyi yenecegiz, baska sansimiz yok!
Göttepe konusunda hemfikir miyiz?
...
1526325644565.webp

ANE-LX1 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yaw ne korkak adamlarsiniz ya.

Goztepenin eksikleri:
- Poko
- Halil
- Sabri
- Kadu
- Tanju

Onemli orta saha
Onemli Kanat
2 tane as sagbek sakat
onemli stoperleri sakat

Yani buna ragmen sen kos koca galatasaray bunlari yenemiyorsan, full kadro cikip ve beraber dahi kalamiyorsan sampiyon olma daha iyi.

Akhisar maci farkli cunku bize tam kadro cikmislardi

Adam stoperi sol bek cekmis, sag kanatta sagbek cekmis. gecen macta.
Yuru be kardeşim super yorum.

Liseli ergenler gibi ilgi çekmeye çalışanlar, totem yapıyorum ayağına abuk sabuk konuşmaktan yorulmadı mı hala ya ? Evet yenileceğiz ama şampiyon olacağız evladım aferin tebrik ediyorum seni.

Son maçta Real ya da Barca da olsa kaybetmeyiz.İşin ucunda kupa varsa ve final maçıysa zerre korkum yok.

12 mayıs 2012de maç kadıköyde oynanırken,hakem cüneyt çakırken nasıl dayandınız arkdaşlar....hatır şikesi yapan yavşaklardan mı korkuyosunuz şimdi?kazanmak zorunda olan fenerbahce ve basaksehir.ama biz de bu macı kazanmak için oynayacagız.göztepe köpeğine de bi cevap verilmeli.

Yaw ne korkak adamlarsiniz ya.

Goztepenin eksikleri:
- Poko
- Halil
- Sabri
- Kadu
- Tanju

Onemli orta saha
Onemli Kanat
2 tane as sagbek sakat
onemli stoperleri sakat

Yani buna ragmen sen kos koca galatasaray bunlari yenemiyorsan, full kadro cikip ve beraber dahi kalamiyorsan sampiyon olma daha iyi.

Akhisar maci farkli cunku bize tam kadro cikmislardi

Adam stoperi sol bek cekmis, sag kanatta sagbek cekmis. gecen macta.

Sabri reyiz olsaydı keşke. Tamer ama zaten oynatmazdı onu.

19.05

Şaampiyonnnnnnn

Geri
Üst Alt