Halim Kırıkçı
Şef Gümüş Kıvrım
- 12 Ocak 2011
- 75.045
- 39.372
- 3.993
haftaya biz sampiyon olup akbil ve fener kazanırsa 2.kim oluyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haftalardır yok bu çocuk iyi gidiyoz son hafta sakatlık çıkmasın şampiyon olana kadar atalımVermiyorum.bana maca 2 gün kala ceza verin.perşembeye kadar burdayım şimdilik.cumartesi cezalı olmalıyım. @Alper Altun
Son karar senin.Haftalardır yok bu çocuk iyi gidiyoz son hafta sakatlık çıkmasın şampiyon olana kadar atalım
ASUS_Z00ED cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Küfür et de keyif alalımbana maca 2 gün kala ceza verin.perşembeye kadar burdayım şimdilik.cumartesi cezalı olmalıyım. @Alper Altun
Biz yenilsek bile Başakşehir var mal bunlar walla 3 temmuz diye kafayı sıyırmış civcivlerŞu an fenerlilerin içler acısı halini göztepe'nin resmi instagram sayfasında görebilirsiniz
Nasıl yalvarmadır bu ya bokunuzu yiyim yenin şu Galatasaray'ı diye başlayan cümleler![]()
Biz 75haftaya biz sampiyon olup akbil ve fener kazanırsa 2.kim oluyor
yapma böyle reis. çok kritik bi karar buVermiyorum.
Aman diyim bak. Olur molur bunları unutmayız.Diyelim Scarione'yi tuttun, Castro var
Diyelim Castro'yu tuttun, Selcuk var
Diyelim Selcuk'u tuttun, Sabri var
Diyelim Sabri'yi tuttun, Tayfur var
Diyelim Tayfur'u tuttun, Ghilas var
Diyelim Ghilas'i tuttun, Ba var
Kendinizi maglubiyete hazirlasaniz iyi edersiniz ahali
Aman diyim bak. Olur molur bunları unutmayız.
Dusundum tasindim ve aslinda dogru diyorsun, bu hafta cok kritik. Mac bitene kadar atsak daha mantikli sanki.yapma böyle reis. çok kritik bi karar bu
Resmen Şampiyonluğu belirleyecek hamle...yapma böyle reis. çok kritik bi karar buVermiyorum.
ben işin içine transfer sezonu ve cl kura çekiminide katardım ama yinede siz bilirsiniz tabii. şimdilik şampiyonluk kafiDusundum tasindim ve aslinda dogru diyorsun, bu hafta cok kritik. Mac bitene kadar atsak daha mantikli sanki.

ya işte perşembe ver cezayı.pazar dönerim forumaDusundum tasindim ve aslinda dogru diyorsun, bu hafta cok kritik. Mac bitene kadar atsak daha mantikli sanki.
Tamam senin cezani @Danyal Artemis halledecek. Rahat ol.ya işte perşembe ver cezayı.pazar dönerim foruma