Allahim, mevzuyu biliyorsun.

AMİN.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

2014-15 sezonunda çorluda vatani görevimi yapıyorum. Tarih 24.05.2015. Askerliğimin son 11 günü. Ertesi gün 10 günlük tatbikata çıkacağız. Akşam Beşiktaş ile maçımız var. Kantindeyiz tv de survivor izliyoruz. Lig tv yok. Bazıları radyodan maçı dinliyor. Yasin in goluyle cosuyoruz. İlk yari bitince yat istimasi var diye kogusa donuyoruz. Kogusta bir radyodan ikinci yariyi dinliyoruz. Ve o an Arenada Sneijderrrrr. Ertesi gun aksam tatbikatta boluk astsubayi Galatasaray 4. Yildizi takti diyor. Havalara ucuyoruz. Tatbikat bitiyor. Askerlikte son gunumuz. Kogusa geciyoruz. Ertesi sabah terhis. Aksam bursa ile kupa macina cikiyoruz. O aksam nobetci astsubay fanatik Cimbom lu. Komutandan izin istiyoruz. Nobetci astsubay odasinda izliyoruz maci. Bir kupa daha. Sonra uyku ve kalkinca nizamiye.
Hayatimin en guzel anilarindan biriydi bu 10 gunluk donem.

Allah yar ve yardımcımız olsun!

Fatih Hocam, Göztepeyle başladık, Göztepeyle bitiriyoruz bu yürüyüşü. İnşallah Şampiyonluk yürüyüşü olur bu yürüyüş!

AMİN!

Aykut Kocaman: "Galatasaray'ın son hafta tecrübesi ve becerisi Fenerbahçe'ye göre daha yüksek.”

bu nasil totem

Aykut Kocaman: "Galatasaray deplasmanlarda sıkıntı yaşayan bir takım. Eldeki verilere göre kazanmak için en az 2 gol atmaları gerekiyor. Rakibin deplasmandaki sıkıntıları bize umut veriyor."

Screenshot_20180517-205649.webp

Diyordum ki aykut ne zaman su piskoloji seylerine baslayacak, baslamis
Adam yakinda maclara cikmaya da gerek yok dusumce gucuyle yeneriz biz falan demeye baslayacak :D

Stres yapmayin, guzel bir sampiyonluk maci olacak

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Malum sene son hafta oncesi fbli bir arkadasla konusuyoruz
fbnin sampiyonlugu kesin gibi
Sampiyonluk macina gidiyorum bilet buldum dedim
Dedi ki denizli sadece ikameti denizli olanlari alacakmis, nasil gireceksin?
Dedim ki ne denizlisi, ben Ali Sami Yen’e gidiyorum

Biz finalleri iyi oynariz, bunu da iyi oynayacagiz, kazanacagiz ve Sampiyon olacagiz

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

Kutlama aşamasına geçmek istiyorum.

Geri
Üst Alt