via @FutbolArsiv

DdbbU3qU8AAr1DT.jpg

Burada Fabri nin daha fazla sürede aynı istatistik nedeniyle 1. sırada olması gerekmez mi.
Yoksa ben mi yanlışım..

taktik maktik yok BAM BAM BAM
ŞAFAK 43.20'

iki haftadır heyecandan uyuyamıyorum. Ne stresli sezon oldu arkadaş!
Allah(c.c) bu mübarek günlerde yüzümüzü kara çıkarmaz inşallah.

Çok istiyorum bu şampiyonluğu. Olursak direk arabaya atlayıp bayrakla tur üzerine tur atacağım. Rakiplerimizi öve öve bitiremediler sezon başından beri, bu sene olmaz çok güçlü rakipler var, FT yetmez dediler. Tüm bunlara cevap vermek ve Galatasaray iyi durumda olursa ondan daha üstün bir favori olamayacağını göstermek için büyük bir fırsat.

Çok istiyorum bu şampiyonluğu. Olursak direk arabaya atlayıp bayrakla tur üzerine tur atacağım. Rakiplerimizi öve öve bitiremediler sezon başından beri, bu sene olmaz çok güçlü rakipler var, FT yetmez dediler. Tüm bunlara cevap vermek ve Galatasaray iyi durumda olursa ondan daha üstün bir favori olamayacağını göstermek için büyük bir fırsat.
Ben de öyle yapacağım, bir elime Türk bayrağı (19 mayıs adına) diğer elime de Galatasaray bayrağı alıp caddelere çıkacağım

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Rüyamda 2-1 yeniliyorduk göztepe biri penaltıdan diğeri 70.dakikalarda 2 gol atmıştı ve maçı çevirememiştik...

Geri
Üst Alt