Göztepe’de Sabri Sarıoğlu istesem bile beynim ve duygularım bu maçta oynamama izin vermez. Her hangi bir yanlış anlaşılmaya mahal vermemek için Galatasaray’a karşı oynamak istemiyorum dedi ve kadrodan çıkarıldı. Adam. ʙᴜʏᴜKᴀᴘᴛᴀɴ on Twitter

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız
Sakat

Şu maçı kaybedip şampiyonluktan olursak en azından uzun bir süre foruma gelemeyecek oluşun bana biraz teselli olacak Şafak Serkan!

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Oruç bizi üzmez umarım.

Televizyonları takip etmiyorum ama twitter'da gördüğüm kadarıyla bizim oruç tutacak oyuncularımızın performansının düşmesine bel bağlayan epeyce insan var.
Ayhut'un takımıyla oynasak adım gibi eminim oyun planını oruç tutan oyuncuları yormak üzerine kurardı.

Oruç bizi üzmez umarım.

Televizyonları takip etmiyorum ama twitter'da gördüğüm kadarıyla bizim oruç tutacak oyuncularımızın performansının düşmesine bel bağlayan epeyce insan var.
Ayhut'un takımıyla oynasak adım gibi eminim oyun planını oruç tutan oyuncuları yormak üzerine kurardı.
Yok öyle bir şey

Elim Ayagın Titriyor heyecandan.

Ne biçim birşey bu lan. Gecsede bitse şu maç bir an önce yoksa gidicem heyecandan.

Bu haber kesin miymiş İlker?
Haberi yapan Altan Tanrıkulu olunca pek güven vermedi bana. Bu adam Fenerbahçe dışında haber yaparsa o haberi de Fenerbahçe için yapar genelde çünkü.
Genelde doğru oluyor burası yav kıştan beri takip ediyorum pek yanılmadı ayrıca ben kişisel olarak da oruç tutacaklarına ihtimal vermiyorum bu sıcakta.

Imparator'un videosunu izledikten sonra inanilmaz rahatladim

Sampiyon olacagiz merak etmeyin

Bugün günlerden şampiyonluk...

Geri
Üst Alt