Ercan Kinay
Cezalı
- 10 Şubat 2016
- 18.803
- 3.724
- 868
Acayip duygulandım
Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Acayip duygulandım
Hocaya komplo kurmuşlar gibibu selo terim muhabbetinin bilmediğimiz bambaska bi meselesi çıkacak ilerde varya göreceksiniz. terim gitti dayak yedi veya terim gitti dayak atti meselesi değiil bu.
Mevzu neydi?bu selo terim muhabbetinin bilmediğimiz bambaska bi meselesi çıkacak ilerde varya göreceksiniz. terim gitti dayak yedi veya terim gitti dayak atti meselesi değiil bu.
2006 şampiyonluğu tarihte 1 kere olur, gelişen her olay o maçı daha da unutulmaz yaptı.
16 dakikalık uzatma olayı vs
Evet 16 dakikalık uzatma,16. şampiyonluk vs2006 şampiyonluğu tarihte 1 kere olur, gelişen her olay o maçı daha da unutulmaz yaptı.
16 dakikalık uzatma olayı vs
45-25=20 Denizli'nin plakası
Adnan Polat böyle demişti
Sihirli 1 yıldı
Bize iddaa 1.25 vermiş.
En sakat oran..![]()
Evet 16 dakikalık uzatma,16. şampiyonluk vs
Bayağı rakamsal tesadüf vardı.
Etoo özel izin isteyip Fb ye karsi oynamayakmis.
Ulan Angut Kocamal BUNU DA KONUS LAN Akhisari konustugun gibi
Denizli o maçın normal süresinde fark yapabilirdi zaten,son 16 dk fener top oynadı.Evet 16 dakikalık uzatma,16. şampiyonluk vs
Bayağı rakamsal tesadüf vardı.
Bjk maçını maçın başında koparsak,o şampiyonluk gelmeyebilirdi bence.Ümit Özat da dedi bunu,Erciyes maçını oynarlarken onlara da skor bilgisi gidiyor ya,maç 1-1 bitti sanıp şampiyonuz diye sevinmeye kalktık ama Hasan Kabze'nin golüyle yıkıldık.Orada kaybettik şampiyonluğu demişti.Ben de aynı fikirdeyim.O gol çok strese soktu Fb camiasını.