Allahım mevuzuyu biliyorsun.

AMİN.

KONSANTRASYON!

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

şu Andre Castro da sarı kart görüp cezalı olsaydı keşke, kasımpaşa'da bize attığı gollerin videosunu paylaşmış az önce deli dana gibi koşacak belli ki

Denizli o maçın normal süresinde fark yapabilirdi zaten,son 16 dk fener top oynadı.

Fener'in o yılki kadrosu her takımdan açık ara güçlüydü, 2 yıl üst üste şampiyon olmuş olmaları vs de etken bunun için.

Denizli normal sürede dünyaları kaçırdı da,bunda dediğim etkenin payı büyük işte.Beraberliğin yetmesiyle yetmemesi arasında çok büyük fark var.Fener kaybettiği şampiyonlukları böyle kaybetti.Hasan Kabze'nin golü gelene kadar haftaya berabereye şampiyonuz'a şartlamışlardı kendilerini.Gol de 90+3'ün son saniyesinde,harbi son saniyede geldi.Bjk maçını erkenden 0-2 yapsak bu olmayabilirdi.O zaman böyle bir hayal kırıklığı ve stres altına girmeyebilirlerdi.

Aynen.Fener hala o şampiyonluğun ve 2008'in acısını çekiyor zaten.

hoca Denayer sevdasından vazgeçse keşke, canlı bomba ile final maçına çıkılmaz, fizik olarak da ezilebilir Ba karşısında, ucuz penaltı çalmaya hazır bir hakem olması da cabası

45-25=20 Denizli'nin plakası
Adnan Polat böyle demişti
Sihirli 1 yıldı

Tam oyle degil . Daha da tesadufi bir durumdu

20:45 esprisi herkes ali senin zamaninda bolicin bize attigi golle 2-2 berabere kalip liderliklerini korumalari ile hatirlanir ama bu seferki

20 denizlinin
45 manisanin plakasiydi ve ikisinde 5 puan kaybettiler

şu Andre Castro da sarı kart görüp cezalı olsaydı keşke, kasımpaşa'da bize attığı gollerin videosunu paylaşmış az önce deli dana gibi koşacak belli ki
hoca Denayer sevdasından vazgeçse keşke, canlı bomba ile final maçına çıkılmaz, fizik olarak da ezilebilir Ba karşısında, ucuz penaltı çalmaya hazır bir hakem olması da cabası
herhangi bi şampiyonluk şansımız var mı bugun reis? ona göre umutlanalım

herhangi bi şampiyonluk şansımız var mı bugun reis? ona göre umutlanalım
Şampiyon olacağız tabi ki eninde sonunda, tek soru işareti ekran başında ne kadar acı çekeceğimiz :)
çok hakettik bu sezon, çok hakkımız yendi, kaybedip 3. bitirmek inanılmaz bir yıkım olur, stresin kaynağı da bu

uğur iz nerde beyler şampiyonluk gidecek zaten ben de geç yazdım

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Castro ve Demba Ba dan falan korkan Galatasaraylının bu kulübün tarihinden,finallerinden ve Fatih Terimden haberi yoktur diye düşünüyorum,Bu kadar mı korkak oldu bu taraftar gerçekten anlamak güç

Beyaz formayla çıkacakmışız Allah kahretsin

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu güzel günde hem Galatasarayımız hem de Berat için dularınızı ve desteklerinizi eksik etmeyin !

#BeratYaz4543GönderUmutOl
DalEcPcWsAATfqK.jpg

DalEeKyW0AAg2N4.jpg

DalEgqMXUAAQzp1.jpg

Gönderdim ama cevap mesajı falan gelmedi. Genelde teşekkür mesajı falan gelirdi ama bilemedim

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

4. yıldızın kazanıldığı sezonda Florya'dan üstü açık otobüsle Türk Telekom Stadı'na gidip kupayı kaldıran Galatasaray, yine aynı kutlama programını izleyecek. (Sabah)

DdjdNMgWsAAUJXx.jpg

Hoca umarim Maiconu oynatir bugün. Demba ba tam onluk

Göztepe maça sarı kırmızı formasıyla çıkacağını açıkladı. Takımımız deplasman formasıyla sahada olacak.

Cenabet forma..

Goztepe tabiki sari kirmizi forma ile cikacakti. Gayet dogal.

Geri
Üst Alt