Su an maci kafamda oynuyorum

Belhanda maca iyi basladi
Saçmalık.Gerçeğe dön...
Ve Kralhanda topla bulustu, sagina cekti soluna bakti Bafe hareketlendi, Kralhanda dan sik bi hareket, Gomisi gordu. Gomis vurduuuu??? Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll ALLAHIM goooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllll

Dk. 8 :D

SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Are you ready?
1525084724727.webp

Sakin kalim diyorum. Kalamıyorum. Cok heycanliyim. Allahim inşallah şu mübarek günlerde şampiyon oluruz.

Ve Kralhanda topla bulustu, sagina cekti soluna bakti Bafe hareketlendi, Kralhanda dan sik bi hareket, Gomisi gordu. Gomis vurduuuu??? Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll ALLAHIM goooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllll

Dk. 8 :D

Krallığı batsın!
Bari su mactan once biraz pozitif olun (3 harfli gazete) ?!

Göztepe ile bi husumetimiz var mı geçmişten günümüze. Bjk bursa ilişkisi gibi. Adamların bu kadar bilenmesi ilginc

Gecmek bilmiyor saatler. Kütahya maça hazır hava güneşli.

SM-J710FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Demin iş yerinde bi Fenerli gördüm.

Beni görünce yüzü düştü hemen, dedim oğlum neyin var.

Diyor moruk içimde çok küçük bir umut vardı bu akşam için sonra seni formayla gördüm moralim bozuldu birden aslında şampiyon olma ihtimalimizin ne kadar da az olduğunu kabullendim bir an dedi.

Dedim sen Galatasarayın hiç son hafta şampiyonluk verdiğini gördün mü

sent via GSC

Popescu’ nun penaltısını bekler gibiyim..koşarak dışarı çıkmak istiyorum Allah yardımcımız olsun ..

Geri
Üst Alt