- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
İlk 20 dakikada fişi çekeceğiz.Likelarımı hazırlayın.
İlk 20 dk'da attığımız gol başına 15 like atarım.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk 20 dakikada fişi çekeceğiz.Likelarımı hazırlayın.
Ve Kralhanda topla bulustu, sagina cekti soluna bakti Bafe hareketlendi, Kralhanda dan sik bi hareket, Gomisi gordu. Gomis vurduuuu??? Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll ALLAHIM goooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllllSaçmalık.Gerçeğe dön...Su an maci kafamda oynuyorum
Belhanda maca iyi basladi
İlk 20 dk'da attığımız gol başına 15 like atarım.
Ve Kralhanda topla bulustu, sagina cekti soluna bakti Bafe hareketlendi, Kralhanda dan sik bi hareket, Gomisi gordu. Gomis vurduuuu??? Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll ALLAHIM goooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllll
Dk. 8
SM-N910F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Hucum oynayacaklar. Sag acik Tayfur sag bek oynayacak onunde Ghilasmidir nedir.İlk 20 dk'da attığımız gol başına 15 like atarım.
Goztepe nasil oyun planla cikar?
Kadu, Sabri, Poko, Halil yok.
Merak ediyorum, kapanacaklarmi yoksa hucum oyunumu sence.
Ve Kralhanda topla bulustu, sagina cekti soluna bakti Bafe hareketlendi, Kralhanda dan sik bi hareket, Gomisi gordu. Gomis vurduuuu??? Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll ALLAHIM goooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllll
Dk. 8
Bari su mactan once biraz pozitif olun (3 harfli gazete) ?!Ve Kralhanda topla bulustu, sagina cekti soluna bakti Bafe hareketlendi, Kralhanda dan sik bi hareket, Gomisi gordu. Gomis vurduuuu??? Gooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooollllllllllllllll ALLAHIM goooooooooooooooooooooooooooooooooooooolllll
Dk. 8
Krallığı batsın!
Hucum oynayacaklar. Sag acik Tayfur sag bek oynayacak onunde Ghilasmidir nedir.
Samurai ve Speedy opecektir sag kanatlarini
Adını duyunca tamamen negatife bağlıyorum.Bari su mactan once biraz pozitif olun (3 harfli gazete) ?!
Yapma rengo bugun POZITIFCIYIZ!Adını duyunca tamamen negatife bağlıyorum.Bari su mactan once biraz pozitif olun (3 harfli gazete) ?!
Formayi giydimBayrakları hazırladınız mı?
Goztepe nasil oyun planla cikar?
Kadu, Sabri, Poko, Halil yok.
Merak ediyorum, kapanacaklarmi yoksa hucum oyunumu sence.
Kendileri buçuk delikanlılar olarak 4 büyüklere bileniktir.Göztepe ile bi husumetimiz var mı geçmişten günümüze. Bjk bursa ilişkisi gibi. Adamların bu kadar bilenmesi ilginc