Demin iş yerinde bi Fenerli gördüm.

Beni görünce yüzü düştü hemen, dedim oğlum neyin var.

Diyor moruk içimde çok küçük bir umut vardı bu akşam için sonra seni formayla gördüm moralim bozuldu birden aslında şampiyon olma ihtimalimizin ne kadar da az olduğunu kabullendim bir an dedi.

Dedim sen Galatasarayın hiç son hafta şampiyonluk verdiğini gördün mü

sent via GSC
Hiç görmez inşallah!

Aslantepe daki kutlama yarın mı olur ?

Bugün bir organizasyon var mı TV den izleyebileceğimiz ?

Belhanda bugün gol atarsa kaşık sokarım.

Goztepe nasil oyun planla cikar?

Kadu, Sabri, Poko, Halil yok.

Merak ediyorum, kapanacaklarmi yoksa hucum oyunumu sence.

Göztepe zaten normaldede kapanan bir takım değil pozitif futbol oynamaya çalışıyolar savunmada en önemli oyuncuları kadu haftalardır yok , orta sahada direnç sağlayan poko yok , 2 sağ bekleri sakat sağ kanattan tayfuru monte ediyolar , halilde cezalı iç saha maçlarında etkili oynayan bir oyuncuydu.

Castro ve ghillas üzerinden hücum + dembabaya uzun top atarlar ahım şahım savunma beklemiyorum seyirci desteği ile orta sahayı kazanıp birşeyler yapmaya çalışıcaklar.

vallah icimdeki hisler sürekli degisiyor. 10 dk önce rahat sampiyon oluruz diyordum simdi yine acayip korku sardi. bu nasil strestir yav

Gol (Galatasaray) - Sofiane Feghouli Dakika ‘18
Gol (Goztepe) - Tayfur Bingol Dakika ‘43
Gol (Goztepe) - Selcuk Sahin Dakika ‘84

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

3 saat... 3 SAAAT kaldi su son maci baslayana kadar... 5 Saat kaldi su Sezonun bitmeisne.

2006 + 2008 + 2012 bile böyle stresli bir sezon gibi gecmedi... Bu ne ya .DK baslasa da rahat rahat futbol söleni izlesek

Moderatör tarafında düzenlendi:
Midemi bozdum Stress den dolayı be:(
Tuvalete maç saatini bekler duruma geldik.

Gol (Galatasaray) - Sofiane Feghouli Dakika ‘18
Gol (Goztepe) - Tayfur Bingol Dakika ‘43
Gol (Goztepe) - Selcuk Sahin Dakika ‘84

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

dcc1446d4fabf8f59a0bae2ac92a2c3f.jpg

Geri
Üst Alt