Ddj7nBhUwAQ0byM.jpg
Skor diye düşündüm birden

Kagit üzerinde rahat almamiz gereken bir maç ama futbol işte. O kadar oynarsin atamazsin adamlar 2 kere gelir dusunmek bile istemiyorum..

"heyecan yok stres yok ben cok rahatım" falan diyenlere de inanmıyorum.

stres yapacak olan biz değiliz onlar winner takım boşuna olmadık yine basıp geçicez.

Anlaşılan sadece goztepeye koymayacağız

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

raad olun futbolcular bizden rahattir suan.

SM-A520F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Heyecanlanın, coşkuyu yaşayın ama panik,stres yapmayın arkadaşlar.

Real Madrid'e 3-1 den sonra, kalan 20 dakikada 2 gol daha atıp turu geçer miyiz, CL'de yarı finale çıkar mıyız hesapları yapan taraftarız biz.
Ama bu lig, kadromuzun ciddi eksikleri var, deplasman sıkıntısı var o zamanki gibi değiliz falan derseniz de hepsine eyvallah ama bu son maç ve son maçları her zaman iyi oynadığımızı hepimiz biliyoruz.

CL'de Milan(zamanın Milan'ı) Juventus, Manu, PSG, Deportivo (zamanın Deportivosu), Monaco, Liverpool, Roma maçlarına(kısaca alayına) içeride 3 puanı banko yazan, deplasmanda da tokatlayabilir miyiz hesapları yapan bir kültürden geliyoruz.

Güzel düşünüyoruz, 21'i getiriyoruz.

Arkadaşlar rahat olun, biz fb değiliz. Genç arkadaşlarda biraz endişe var ama galatasaray winner takımdır. Son 20 yıldır böyle önemli tüm maçları aldık, yine alacağız. Hele fatih terimve ekibine çok güvenirşm bu konuda. Ha başımızda dursun ve tudor olsa bende biraz endişelenebilirdim belki :)

F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Sıfır stres kaç atarız onu kurguluyorum

Şampiyon GALATASARAY yazdıracağız

Vira bismillah vurduğumuz gol olsun,kalemize gelen şutlar Muslera'da kalsın,vay bee 1 yılın emeği belli olacak

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt