Haydi son bir saat. Ata'mızın doğum gününde, şanlı İzmirimiz'den; "Şampiyon Galatasaray" diye bağıralım.

İnlesin tüm ülke zaferinle şanlı Galatasarayyy

Full en iyi kadrolarıyla çıkmışlar ulan tamer bjklisi nefretimi kazandı göztepe her şeyiyle,Gomis Babaaa parçala şu ibneleri

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DdkSPhAWAAE6idd

İddaa’da Göztepe’ye oynayıp epey totem yapan oldu herhalde.

Galatasaray’ın oranı da 1,30 dan 1,53’lere yükseldi.
Abi simdi 1.30 orana 100 tl atsan 130 tl alırsın. Galatasaray'a oynayacak adam 30 tl icin 100 lirasini riske atmaz.

1000 TL gibi bir meblag basacaksin ki 300 lira bir nevi riske deger.

Ama Göztepe ye oynayan adam 100 tl atsa 600 lira falan alacak (gözetepenin oranı tahminidir)

O adam 500 tl kazanc icin 100 lirasını riske atabilir.
Göztepe'ye yuksek orandan düşük meblag oynayan cok kişi olmustur.

Bu sebeple Galatasaray'ın orani yükselmiş Göztepe'nin düşmüştür.

Haydi cimbom haydi cimbom haydeeeee

Tam zamani tam zamani simdiiiii

Yaşadığım stres ve mide ağrıları 2012 finaliyle kapışır. Takıma güveniyorum ama böyle olmasa iyiydi ulan tudor
Hafta başından beri stressiz ve heyecansızdım her an maç aklımda olmasına rağmen. Fakat maç saati yaklaştıkça heyecanım artıyor. Korku yok ama heyecan 2012 finalinden fazla.

Sebebi belli. O takım güven veriyordu, bu takım vermiyor.

Muslera - Ujfalusi - Riera - Melo - Selçuk - Elmander - Engin... Bu adamlar baskıyla baş edebilen ve karakter olarak büyük isimlerdi.

Bu takımın teknik kapasitesi o takımdan fersah fersah fazla olabilir lakin baskıyla baş edebilme ve karakter konularında esameleri bile okunmaz.

Maç maç performansları gece ile gündüz kadar farklı oyuncularımızın. Muslera-Nagatomo-Donk haricinde kimseye zerre güvenmiyorum şu kadroda.

O yüzden siz 2012 finalinde ne yaptınız yav o zaman diyen arkadaşlara pek katılmıyorum. O kadro kadıköyü fetheder güveni veriyordu ama bu takım göztepeden dönemeyebilir...

Ben niyeyse yükselmedim bi bu maça ya çok ilginç. Genelde elim ayağım filan bir buz gibi olurdu sonra kendime sakin ol olm neyin peşindesin telkinlerinde filan bulunurdum bu kez direk telkinsiz o aşamadayım çok ilginç umarım maçın sonunda da bu kadar rahat olurum.

Bu gece rüyama girdi hain maç....

1. devrenin üçünbirinde 2 tane sallıyoruz, maçı uyutmaya çalışırken üçün üçünde 3. yü buluyoruz.
2. devrenin üçünüçünde de şampiyonluk rehavetinden 1 tane atıyo göztepe...
Ve 1-3 le bu seneki sahnenin perdesi iniyor..

Hayırdır İnşaalah diyelim de öyle olsun hadi ....

taktik maktik yok BAM BAM BAM
ŞAFAK 02 : 30'

Geri
Üst Alt