Tunahan Kula
Parçalı Üye
- 17 Ocak 2021
- 2.552
- 2.575
- 263
Bu ligdeki maçların ederi en fazla aylık 30 tl'dir.Gerisi enayilik.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tek fiyat belirlenirse de bu sefer sabit marjın paylaşımı için yayıncı platformla ihaleyi alan arasında kavga çıkabilir. şu anda ozet goruntulerle ilgili tartısmaların benzerini naklen yayınlar icin gorebiliriz.Şu anki baz fiyat fazla zaten. Tek fiyat belirleyip dağıtmayı deneyebilirler en azından evinde DSmart, Tivibu falan olan da platform değiştirmeden maçları izleme şansına erişir.
Bu işi kotarabilmeleri muamma da pratikte belki başarırırlar.
Benim Exxen üyeliğim yok ki. Bayramda ücretsizdi. Geçici üyelik verdiler aldım Hasan Can Kaya'yı izlemek için. Onda da video dondu sürekli. İzleyemedim.Exxen üyeliğinle izlersin sen yav düşünme bu kadar.
Senin dediğin şekilde hiç yönetemezler. EPL için uygulandığı şekilde yapılması lazım çünkü ana yayıncı üstlenecek çoğu şeyi, ya da üstlenmeli.tek fiyat belirlenirse de bu sefer sabit marjın paylaşımı için yayıncı platformla ihaleyi alan arasında kavga çıkabilir. şu anda ozet goruntulerle ilgili tartısmaların benzerini naklen yayınlar icin gorebiliriz.
bence sabit bir yayın icerigi ve sabit bir fiyat ile tum pazarı capture etme sansı yok. tek yayıncı demek monopolistik model demek. monopolde de yuksek fiyatı ve kacak yayını engelleyemezsin. hakları parçalayıp ayrı ayrı satmak lazım. bokstaki pay per view benzeri bir model getirmek lazım.
Niye heis
ne demisler:
TRT neden almiyor? Orada yayinlanan bir cok programdan fazla ilgi görür lig maclari. Uygun bir fiyat üzerinden anlasilabilir.
Bu beyfendi de baskan aurasi yok maalesef. Konusma tarzi da biraz garip.
Maç yayınına hiç rastlamadım.Netflix canlı yayın yapıyor mu yada futbol yayını yapıyor mu ?
valla çok güzel özetlemişsin aslında belli bir tutarda sürümden kazanacaklarHadi inşallah.
Umarım fenerli saran veya Acun almaz.
Bu sene kulüplere dağıtılan para 2.5 milyar lira.
Netflix gibi uvuza yayın yapan bir firma yayint haklarını alsa ve aylık 25 liradan sabit herkese verse
ne korsan yayın kalır,
ne kahve de izleme kalır,
Her evde futbolu izlenmiş olur bu sayede spor tüm çocuklara küçük yaşta ulaşır.
Aylık 25 liradan 10 milyon abone çok rahat olur
Öyle decoder masrafına filanda gerek yok kullanıcı adı şifre yeter.
Yıllık 4 milyar lira para yapar
3.5 milyar kulüplere verse 500 milyon masraf olsa
Reklam paraları kâr kalır