- 29 Haziran 2015
- 34.736
- 28.299
- 2.083
Neden haftanın en iyi 11'indeler?
Haftanın en iyi 11'ine giren oyuncuların öne çıkan Opta istatistikleri ise aşağıdaki tabloda yer alıyor...
Goal
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu haftanın 11'i lig'de ilk 4'e giremez. :asd22:
Karabükspor'a karşı oynamış Mehmet ve Serdar ilk 11 de oluyor ama kadıköy de fenere karşı oynadığı süre boyunca etkili olmuş fernando ve serdar ilk 11 de yok her şeyi geçtim bu hafta adebayor'u bile koymamışlar adam maçın sonunda yorgunluktan perişan olmuştu![]()
aynen öyle. antalya'da doukara, basaksehir'de adebayor ve mahmut epey iyidi ama sirf gol atti diye bazi adamlari almislar. karabük maclarini degerlendirmeye almak bile hata bence adamlar 3.lig seviyesinde bir kadroya sahip. bizim 7 attigimiz hafta full bizim kadroyu koymus bile olabilirler, ben 4 gol atan gomisi bile haftanin 11'ine yazmazdim. rakip yokki karsidaKarabükspor'a karşı oynamış Mehmet ve Serdar ilk 11 de oluyor ama kadıköy de fenere karşı oynadığı süre boyunca etkili olmuş fernando ve serdar ilk 11 de yok her şeyi geçtim bu hafta adebayor'u bile koymamışlar adam maçın sonunda yorgunluktan perişan olmuştu![]()
İstatistik hayranı bizim ülke![]()
Her şeyi geçtim ülkede yabancı serbestliği var 5 tane oyuncu yerli bunda bile adalet yok![]()
aynen öyle. antalya'da doukara, basaksehir'de adebayor ve mahmut epey iyidi ama sirf gol atti diye bazi adamlari almislar. karabük maclarini degerlendirmeye almak bile hata bence adamlar 3.lig seviyesinde bir kadroya sahip. bizim 7 attigimiz hafta full bizim kadroyu koymus bile olabilirler, ben 4 gol atan gomisi bile haftanin 11'ine yazmazdim. rakip yokki karsida