Süper Lig'de 26. Haftanın En İyi 11'i

Hidayet Sarıdağ

Nerede kalmıştık...
Ulubatlı Souness
super-ligde-haftann-en-iyi-11i_1atebir6ydtjs1ayls4fuvv18m.png

Neden haftanın en iyi 11'indeler?

Haftanın en iyi 11'ine giren oyuncuların öne çıkan Opta istatistikleri ise aşağıdaki tabloda yer alıyor...

G9J9My.png

Goal

Bu haftanın 11'i lig'de ilk 4'e giremez. :asd22:

Karabükspor'a karşı oynamış Mehmet ve Serdar ilk 11 de oluyor ama kadıköy de fenere karşı oynadığı süre boyunca etkili olmuş fernando ve serdar ilk 11 de yok her şeyi geçtim bu hafta adebayor'u bile koymamışlar adam maçın sonunda yorgunluktan perişan olmuştu :D

Karabükspor'a karşı oynamış Mehmet ve Serdar ilk 11 de oluyor ama kadıköy de fenere karşı oynadığı süre boyunca etkili olmuş fernando ve serdar ilk 11 de yok her şeyi geçtim bu hafta adebayor'u bile koymamışlar adam maçın sonunda yorgunluktan perişan olmuştu :D

İstatistik hayranı bizim ülke :D

aynen öyle. antalya'da doukara, basaksehir'de adebayor ve mahmut epey iyidi ama sirf gol atti diye bazi adamlari almislar. karabük maclarini degerlendirmeye almak bile hata bence adamlar 3.lig seviyesinde bir kadroya sahip. bizim 7 attigimiz hafta full bizim kadroyu koymus bile olabilirler, ben 4 gol atan gomisi bile haftanin 11'ine yazmazdim. rakip yokki karsida

aynen öyle. antalya'da doukara, basaksehir'de adebayor ve mahmut epey iyidi ama sirf gol atti diye bazi adamlari almislar. karabük maclarini degerlendirmeye almak bile hata bence adamlar 3.lig seviyesinde bir kadroya sahip. bizim 7 attigimiz hafta full bizim kadroyu koymus bile olabilirler, ben 4 gol atan gomisi bile haftanin 11'ine yazmazdim. rakip yokki karsida

Doukara bu sezon süperligin en güzel gollerinden biri attı maç içinde performansı çok iyiydi, aynı şekilde adebayor gol atmasa bile golden daha değerli işler yaptı, mahmut - fernando - souza bu haftanın iyileriydi stoperde mesela direk ilk yazacağım isim Da costa ve Serdar olur gerisini bile yazmam çünkü öyle işler yaptılar ki resmen biri beşiktaşı biri feneri tamamen durdurdu. Sadece istatistiklere bakarak yapılması kadar saçma bir iş yok illa bir forvet 3 puan getirmek için gol mü atmak zorunda bugün adebayor 90 dakika savaştı ki gol atsa bu kadar mücadele etmese belki 3 puan alamayacaklardı :D

Geri
Üst Alt