Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ligde ilk düşen takım Ankaragücü olacak gibi. 2.hocası da gitti. Transfer yasağı var. Oyuncuların bazıları gitti, bazıları da her an gidebilir. Şartlar çok kötü.

Transfer yapamasalar bile en azından eldeki isimleri tutmaları lazım. Puan olarak kötü değiller. 20 puan iyi. 15-16 puan yetebilir. Yeni stadları da gelecek zaten.

Ankaragücü dışında 2.adayım da Akhisar. Söylenenlere göre yönetim ayrılacakmış. Halkta da çok ciddi bir doymuşluk var. Adeta biz her şeyi yaşadık diyorlar. 12.000 kişilik stad Avrupa maçında bile dolmuyor..

Transfer de yapamadılar. Stoper ve forvet adeta su gibi ihtiyaç ama hiç tık yok. Mali olarak sorunlu da değiller halbuki.

3.adayım ise henüz net değil. Rize,Fener ve Erzurum'un transferleri önemli. Kayseri'nin yasağı var ama kadrosu zaten iyi. Alanya'da düşmez bence. Antalya 27 gibi inanılmaz puan toplamasa onları bile söyleyebilirdim. Kadroları çok vasat. Gerçekten imkansızı başardılar. Eldeki isimlerden bazıları da gitti. Belli ki bu sene ligde kalalım yeter kafasındalar.

Bu rahatlık bence o kadar iyi değil. Bursa'da 2 sene evvel 27 almıştı ama son hafta meşhur maçla ite-kaka kalabildiler.

Görsel telif nedeniyle kaldırılmıştır.

GSCimbom Yönetimi

Moderatör tarafında düzenlendi:
erzurum 0 0 konya
malatya 1 0 göztepe (ömer sismanoglu '1)

dk 18

Göztepenin penaltı pozisyonunu tek açıdan gösterdiler bana penaltı gibi geldi ama orta hakemi VAR odasına bile çağırmadılar.

erzurum maçını izleyeyim dedim ekran başında üşüdüm :asd:

Halil atti

Malatya 1-1 Göztepe

Erzurum Akhisar gibi takimlar kazansinki kumede kalma puani yuksek olsun. En az 35 36 olmali

malatya yine öne gecti, gol fmde 2030 yilinda Galatasarayin TDsi olan Mitchell Donald

malatya 2-1 göztepe

Poko atti,

Malatya 2-2 Göztepe

Konya uzatmalarda Ömer Sahiner ile atti

Erzurum 0-1 Konya

Konya 2 yaptı. Aykut hocam yine gizli gizli takımı toparlamış.

fenerin şansına düşme hattı rezil erzurum rize akhisar bunlardan fenere sıra gelmez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt