Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Gassama ligin en iyi sag beklerinden bence, bugun oynasa goztepe kazanirdi.

Alpaslan'ın cezalı olması kötü oldu yani.

DtLZHcFWwAILePd.jpg

Bu Erzurum stadinin hali ne oyle yaw.Yeni gordum.Aman aman aman bu statta buz keseriz.

penalti alanya. hadi be alanya

Alanya eziyor Sivas'ı . Ziya öküzünün penaltı pozisyonunda hayvan gibi girişi sonra da siktir lan bir şey yok kalk ayağa çekişi trajikomik .

we 2 oluyor
2 gol de ziyanin kanatindan

Rize, Erzurum, Akhisar ve Ankaragücü aciz durumda.

Alanya inş haftaya Ankara'dan da en az 1 puan alır da bizim maça rahat çıkar.

1 ay kadar önce burada Efecan Karaca'yı önermiştim herkes karşı çıkmıştı. Bugün yaptığı asiste hayran kaldım. Adam Alanya'nın jokeri gibi oldu. Orta saha,kanat,10 numara her yerde oynuyor. Muğdat falan alınacağına keşke Efecan alınsaymış..

Altyapı kontenjanı da doldurulur. Ben olsam Garry'de gidince almaya çalışıyorum. Muğdat + 600bine biter bu iş.

Ofsayt yok ne ofsaytı net gol

Var golü verdi rize 1-0 önde

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Samudio maçın içine etti 2 kaçtı

VTR-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Nedense hiç kimse ya fark etmiyor, ya konuşmuyor ama Rizespor'dan en az Başakşehir kadar şüphe duyuyorum..

Küme düşme hattında olan,bir inip bir çıkan takım zirveye oynayan takımlardan daha yüksek maliyetli transferler yapıyor..

Forma sponsorlarının 3.istanbul olduğunu da söyleyeyim. Bu sponsor sadece 2 takımda var; Rizespor ve Başakşehir. (başka varsa söyleyin)

Ülkede resmen bir "suskunluk sarmalı" hakim. Şu olanlar başka ülkede olsa ortalık ayağa kalkardı yahu.

Nedense hiç kimse ya fark etmiyor, ya konuşmuyor ama Rizespor'dan en az Başakşehir kadar şüphe duyuyorum..

Küme düşme hattında olan,bir inip bir çıkan takım zirveye oynayan takımlardan daha yüksek maliyetli transferler yapıyor..

Forma sponsorlarının 3.istanbul olduğunu da söyleyeyim. Bu sponsor sadece 2 takımda var; Rizespor ve Başakşehir. (başka varsa söyleyin)

Ülkede resmen bir "suskunluk sarmalı" hakim. Şu olanlar başka ülkede olsa ortalık ayağa kalkardı yahu.
Ortada cok maliyetli bir transfer yokmus gibi görünüyor kagit üstünde. Alinanlarin hepsi 4 ay kiralik sayilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt