Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu arada zemin için rize ekibi yönetimini tebrk ederim. gerçekten çok iyi

Bu Akhisarlı Caner tam bir mal. Bile bile sarıyı alıp cezalı duruma düştü. Öyle tepki verirsen bu ülkede bir emre b. Sarı görmüyor galiba

okan gecen sene iki kupa kazanmamismiydi akhisar ile beraber? Final'e felan Okan ile cikmislardi hatirliyorum. Akhisar salaklik yapti

Hayir adam para istedi onlar da veremediler o parayi. ZTK'yi kazandi sadece Super Kupa'yi Susic kazandi.

Rize Turkiye realitesinden en az medipol kadar uzakta. 21 yabanci var takimda. herhangi bir Turk kulubu 7 topcuyu oynatmadan besleyebilecek durumda degil. 3. kopru sponsorlari. Ne mal olduklari belli. En az medipol kadar serefsiz bir olusum ki bugun verilen kirmizi da rezalet.

atifi fener niye verdi yav harbi mal bu herifler.;D

Rizenin kume dusme ihtimali yok. Baslarinda Okan Buruk var yahu.

Rize'nin zenci tayfa çok iyi ya Nakoulma-Aminu bir de buna Azubuike eklenecek daha hayatta düşmez bunlar.

Şerefsiz maymunlar yine devreye girmiş. Bassak rahat yensin diye haftaya.

Benim de arkamda hukumet, uzun adam, ortulu odenek, nereden geldigi belli olmayan bir butce ve amansiz hakem destegi olsa ben de derim bunlari Akhisar'a

Rizelisin galiba?

Rizeli değilim. Rize’yi de Tayyip’i de, dindar yobazları da sevmem. Atatürkçüyüm. Koyu CHP’liyim. Başakşehir’in en büyük düşmanlarındanım. İstanbul Bakırköy’de doğdum, Avcılar’da büyüdüm. Karadeniz ile alakam da yok yani. Bu kadar kendimi tanıtmam yeterli bence.

Okan ile ilgili yaptığım espri de Akhisar ile yerelde hem Türkiye Kupası’nı kazanıp takımı Avrupa’ya götürme hakkı kazandıktan sonra adamı kovmalarından sonra takımın yere çakılmasından ibaretti. Şimdi Okan gelip Akhisar’ı yenince Akhisar yönetimi de Allah kahretsin diyordur şimdi yani.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Rizeli değilim. Rize’yi de Tayyip’i de, dindar yobazları da sevmem. Atatürkçüyüm. Koyu CHP’liyim. Başakşehir’in en büyük düşmanlarındanım. İstanbul Bakırköy’de doğdum, Avcılar’da büyüdüm. Karadeniz ile alakam da yok yani. Bu kadar kendimi tanıtmam yeterli bence.

Okan ile ilgili yaptığım espri de Akhisar ile yerelde hem Türkiye Kupası’nı kazanıp takımı Avrupa’ya götürme hakkı kazandıktan sonra adamı kovmalarından sonra takımın yere çakılmasından ibaretti. Şimdi Okan gelip Akhisar’ı yenince Akhisar yönetimi de Allah kahretsin diyordur şimdi yani.

Bir duzeltme yapalim

Okan Buruk kovulmadi. 1.5m maas istedi. Arkasinda karanlik bir destek olmayan hicbir anadolu kulubu bu paralari veremezdi. Rize basti parayi getirdi iste. Uzun seneler Rize'de kalir Okan. Bir dedigini iki etmezler. Istedigini getirirler. 3-4 seneye ustlere oynayan bir takim olur rize. Ortulu odenek takimi

Rize icin hersey Antalya maciyla basladi. Normalde Antalya Rizenin yerinde olup Rize de Antalyanin yerinde olmaliydi.

Bir duzeltme yapalim

Okan Buruk kovulmadi. 1.5m maas istedi. Arkasinda karanlik bir destek olmayan hicbir anadolu kulubu bu paralari veremezdi. Rize basti parayi getirdi iste. Uzun seneler Rize'de kalir Okan. Bir dedigini iki etmezler. Istedigini getirirler. 3-4 seneye ustlere oynayan bir takim olur rize. Ortulu odenek takimi

Ama bu adamın sözleşmesi devam etmiyor muydu? Adam zam istedi diye kovuldu benim bildiğim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt