- 26 Kasım 2012
- 185.603
- 258.294
- 5.998
hayirli isler hakem
serefsiz hakem
serefsiz hakem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener Malatya’ya yenilip,haftaya bir de Göttepe’ye yenilirse ne olur?neyse fb 17. olarak tamamlar bu haftayi insallah. 5-6 fark yemezler evde. 1-0 olsun malatyanin olsun
Akhisarın iki stoperide başakşehir mzçında cezalı.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
okan gecen sene iki kupa kazanmamismiydi akhisar ile beraber? Final'e felan Okan ile cikmislardi hatirliyorum. Akhisar salaklik yapti
Akhisarın iki stoperide başakşehir mzçında cezalı.
F5121 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Benim de arkamda hukumet, uzun adam, ortulu odenek, nereden geldigi belli olmayan bir butce ve amansiz hakem destegi olsa ben de derim bunlari Akhisar'a
Rizelisin galiba?
Fener Malatya’ya yenilip,haftaya bir de Göttepe’ye yenilirse ne olur?
Ortalık iyice karışır mı?
Rizeli değilim. Rize’yi de Tayyip’i de, dindar yobazları da sevmem. Atatürkçüyüm. Koyu CHP’liyim. Başakşehir’in en büyük düşmanlarındanım. İstanbul Bakırköy’de doğdum, Avcılar’da büyüdüm. Karadeniz ile alakam da yok yani. Bu kadar kendimi tanıtmam yeterli bence.
Okan ile ilgili yaptığım espri de Akhisar ile yerelde hem Türkiye Kupası’nı kazanıp takımı Avrupa’ya götürme hakkı kazandıktan sonra adamı kovmalarından sonra takımın yere çakılmasından ibaretti. Şimdi Okan gelip Akhisar’ı yenince Akhisar yönetimi de Allah kahretsin diyordur şimdi yani.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bir duzeltme yapalim
Okan Buruk kovulmadi. 1.5m maas istedi. Arkasinda karanlik bir destek olmayan hicbir anadolu kulubu bu paralari veremezdi. Rize basti parayi getirdi iste. Uzun seneler Rize'de kalir Okan. Bir dedigini iki etmezler. Istedigini getirirler. 3-4 seneye ustlere oynayan bir takim olur rize. Ortulu odenek takimi