Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Erzurum bu hafta yenilirse

Puan durumu
Ankaragucu 24
Erzurum 18

Haftaya Ankaragucu-Erzurum maci var.Ankaragucu Pasa'yi 3ledi 10 kisi Akhisar'dan puan alsi.Bu maci da Ankara alirsa Erzurum bizim mac oncesi pert olur.Ama 2 mactan 2-4-6 puandan birini alirsa bizim mac olum kalim maci olur

Bu kadar hesap yapmana gerek yok bence Erzurum icin ne olursa olsun bizim mac olum kalim maci olacak ve orada kesin puan kaybedecegiz, 1 puan alsak iyidir bence

Ben asagilarin karismasi adina Erzurum'un puan almasini istiyorum, son hafta Fener Erzurum'da sok yasayabilir Erzurum dusmeme mucadelesini o zamana kadar tasirsa

Erzurum kazanır umarım yarın. Alt taraf karışsın.

Haftaya Beşiktaş’tan 0, Rize’den 1, Başakşehir’den 0 puan alacaklarını düşünüyorum. Başakşehir büyük maçları kazanıyor, küçük maçlarda puan kaybediyor.

Çok çok çok ilginç şeyler olacak.

Herkes gözünü, kulağını açık tutsun.

Şike’nin babası yapılabilir son haftalarda. Ayık olun.

Bu kadar hesap yapmana gerek yok bence Erzurum icin ne olursa olsun bizim mac olum kalim maci olacak ve orada kesin puan kaybedecegiz, 1 puan alsak iyidir bence

Ben asagilarin karismasi adina Erzurum'un puan almasini istiyorum, son hafta Fener Erzurum'da sok yasayabilir Erzurum dusmeme mucadelesini o zamana kadar tasirsa

Evet istegimin tek olumsuz yanı fbye de yarayacak olmasi.

Erzurum evinde en az puan toplayan takim.Gorece olarak Bursa,Fb,Konya,Rize ve Sivas deplasmanlarimizdan daha kolay gorunuyor.Fb macinda puan kaybi garanti.Konya da tas gibi takim.Bursa kume hattinda surekli berabere kalip zor maglup olan bir takim.Erzurum macini almaliyiz bence.

Erzurnayı yeneceğiz takılacağımız 3 dep maçı Bursa , Konya , Kadıköy.

Evet istegimin tek olumsuz yanı fbye de yarayacak olmasi.

Erzurum evinde en az puan toplayan takim.Gorece olarak Bursa,Fb,Konya,Rize ve Sivas deplasmanlarimizdan daha kolay gorunuyor.Fb macinda puan kaybi garanti.Konya da tas gibi takim.Bursa kume hattinda surekli berabere kalip zor maglup olan bir takim.Erzurum macini almaliyiz bence.

Bence champ.in anahtari 71 pts. bilmem katilir misin?

Bu dogrultuda 7 puan kaybi hakkimiz var, ic sahada her maci kazanmaliyiz oncelikle. 3 puani Kadikoy'de biraksak iki de beraberlik hakkimiz oluyor. Bir Erzurum bir de Konya derim ben. Kpasa ve Bursa zayif takimlar evlerinde bile. Rize ve Sivas zor deplasmanlar ama biz son haftalari iyi oynuyoruz.

Erzurum havasi taraftari rakimiyla zor dep. Bjk ve Medipol'den puan aldilar. Giant-killer havasi var.

Bursa'dan korkmuyorum

Gercek korkum son haftalardaki Rize ve ozellikle son hafta Sivas deplasmani

Rize kümede kalmayı garantiler o zamana , Sivas maçı son hafta iş biter o maça kadar rahat ol.

Bursa ateş hattında her takımı zorlar içerde şu yetersiz kadroyla bile.

Bence champ.in anahtari 71 pts. bilmem katilir misin?

Bu dogrultuda 7 puan kaybi hakkimiz var, ic sahada her maci kazanmaliyiz oncelikle. 3 puani Kadikoy'de biraksak iki de beraberlik hakkimiz oluyor. Bir Erzurum bir de Konya derim ben. Kpasa ve Bursa zayif takimlar evlerinde bile. Rize ve Sivas zor deplasmanlar ama biz son haftalari iyi oynuyoruz.

Erzurum havasi taraftari rakimiyla zor dep. Bjk ve Medipol'den puan aldilar. Giant-killer havasi var.

Ben 2. yari basinda 70 olarak dusunuyordum ama Basak'in Trabzon-Pasa-Akhisar serisini 9'la gecmesinden sonra artik 71-72 sart oldu gibi.Katiliyorum yani.

Erzurum da Basak ve Bjk'den puan aldi ama disarda aldi.Icerde yenildi.Bize de yenilse iyi olur.

ok.gif
m.akturk90 - 16.02.2019 20:52

bos.gif

Amina kodum slimanisi 7 sulaleni sikeyim senin

Ulan Murhan :asd:

Sivas'in mac kadrosuna baktim, gercekten cok dar. Erzurum'un serbest biraktigi Özer'i almislar yokluktan. Alternatifsiz kadro ve zor deplasmanda yenilgi kacinilmaz olur.

Sivas kazansa şaka maka ilk 4 adayı olacak. Onlar içinde kritik maç bence. Ancak Erzurum için final maçı. Puan kaybederse %90 düşer bence.

Erzurum'un almasi Fb'den cok bize girecek gibi.2 hafta sonra donacagiz orada.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt