Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Akhisar bugün son şansını iyi kullandı. Maç 0-1 olunca ben bu iş bitti artık dedim ama oradan sonra iyi karakter koydular ve 3 tane inanılmaz gol atıp kazandılar.

Önümüzdeki 4 maçları kritik. Trabzon dep,Kasımpaşa,Göztepe dep,Erzurum dep.

3 deplasmanları var. Trabzon hariç diğer 3 maç direkt rakipleri. Buradan en az 7 puanla dönerse her şey yeniden başlar. Aksi halde düşerler.

Erzurum düşer diyordum ama Hamza bir şeyler yapabilir. Geçen sene ciddi bir ekonomik krizde olan ve ilk yarıyı 17 puanla kapatan Antalyaspor'da ikinci yarı 21 puan toplayıp ligde tutmuştu.

Fikstürüne baktım Trabzon ve Malatya dışında tüm maçları kendi rakipleri. Kendi göbeğini kendi kesecek bir nevi.

30 puanın en az 16'sını alması lazım. Kolay değil. Ancak yapabilir.

@Onur Yücel ben Erzurum ve Akhisar'dan geri dönüş bekliyorum cidden şu kesin düşer dediğim takım yok hãla yukarda ki yarışın heyecanı yok mãlum aşağıdaki maçları takip ederiz biz de baya zevkli haftalar olucak belli.

Haftaya

Ankaragücü Bursa
Alanya Erzurum
Ts Akhisar
Rize Kayseri
Göztepe Paşa

Maçları var hepsi de izlenir bence özellikle Ankaragücü Bursa maçı ve Rize Kayseri maçlarında kemik sesleri gelir.

Douglas kanat başladığı maçta golü attı 2-0

Dönem dönem cikis yakalayan kendini üst siralarda buluyor. Malatya haftalardir formsuz. Günü gününü tutmuyor desek yeridir. Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Cok bariz kalite farki var diyebilecegimiz takimlar acikcasi yok. 4-16 arasi puan farki sadece 11 mesela. Fener'in Trabzon'u gecme ihtimali bile var.

Ne saçma sapan bir lig oldu bu sene.

Kayseri bir anda 7. oldu.

Sivas Hakan Keleş ile uçtu ilk 4-5 derken bir anda 10.luğa geriledi şimdi kazanırsa 6. olacak.

Paşa şampiyonluk derken küme düşebilir.

Fener küme düşüyor. Akhisar kupada gidiyor ligde düşüyor. Konya, Malatya ne yapıyorlar belli değil.

Trabzon beklentilere en iyi cevap veren takımdı o da sakatlık belasından kurtulamadı.

Dönem dönem cikis yakalayan kendini üst siralarda buluyor. Malatya haftalardir formsuz. Günü gününü tutmuyor desek yeridir. Bu ligde herkes herkesi yenebilir. Cok bariz kalite farki var diyebilecegimiz takimlar acikcasi yok. 4-16 arasi puan farki sadece 11 mesela. Fener'in Trabzon'u gecme ihtimali bile var.

Sakatlıklar çok etkiliyor biz büyük takımız ama 2 3 sakatımız olunca darmadağın oluyoruz onlarda o şekil onların kadro daha kısıtlı olunca haliyle daha çok etki ediyor.

kirmizi kartlar, sakatliklar vs. tüm takimlarin belini büküyor. akhisar haftalarca stopersiz oynadi mesela. kadro istikrari hic olmadi adamlarda.
bursaspor haftalarca gol atamadi, aciz durumdan cikamadi. herkes cok konusuyor ama sahada icraata gelince hic bi sey yok
ha as takima bile alinmayan nabil dirar fenerin en diri oyuncusu cikiyorsa burada takimlari calistiran teknik direktörlerin de sorgulanmasi gerekiyor.
rize ligin ilk yarisinda galibiyeti gectim adam akilli kac gol atmis derken devre arasi birden sifirdan takim kurup kadiköyde 2 gol atan sol beki var
herkese karsi ezilen ankaragücü öyle bir forvet almis ki hattrick falan yapiyor 35 dakikada, kanatlari falan cosuyor. sifirdan takim kurdu bunlar da.
kasimpasa sampiyonluk hesaplari yaparken simdi düsmemeye oynuyor
bjk vs gs en fazla 60 dk top oynayabiliyor
3 günlük teknik direktör denilen sivasin yeni hocasi büyükleri dümdüz etti
antalya en les top oynayan takim olmasina ragmen ilginc sekilde puanlar aliyor
kayserispor hikmet karamanla yenilmedi, 14 oyuncuyla götürüyor
malatya'da 2 adam sakat oldu mu kaleye gidecek adami yok
konya o kadar sakat verdi ki 5 haftadir kazanamiyor ve hala ligde 5.sirada, 2 hafta sonra 10.olmayacagi anlamina gelmiyor ama
trabzonda takimin en önemli topculari hep sakat

ben ömrümde böyle dandik bir lig görmedim. taraftarsiz, siyasi torpilli basaksehir hic bir sorun yasamadan güle oynaya sampiyon olur tabi sasirmamak lazim. her hafta rakiplerinin en önemli topculari eksik oluyor.

kirmizi kartlar, sakatliklar vs. tüm takimlarin belini büküyor. akhisar haftalarca stopersiz oynadi mesela. kadro istikrari hic olmadi adamlarda.
bursaspor haftalarca gol atamadi, aciz durumdan cikamadi. herkes cok konusuyor ama sahada icraata gelince hic bi sey yok
ha as takima bile alinmayan nabil dirar fenerin en diri oyuncusu cikiyorsa burada takimlari calistiran teknik direktörlerin de sorgulanmasi gerekiyor.
rize ligin ilk yarisinda galibiyeti gectim adam akilli kac gol atmis derken devre arasi birden sifirdan takim kurup kadiköyde 2 gol atan sol beki var
herkese karsi ezilen ankaragücü öyle bir forvet almis ki hattrick falan yapiyor 35 dakikada, kanatlari falan cosuyor. sifirdan takim kurdu bunlar da.
konya o kadar sakat verdi ki 5 haftadir kazanamiyor ve hala ligde 5.sirada, 2 hafta sonra 10.olmayacagi anlamina gelmiyor ama

ben ömrümde böyle dandik bir lig görmedim. taraftarsiz, siyasi torpilli basaksehir hic bir sorun yasamadan güle oynaya sampiyon olur tabi sasirmamak lazim. her hafta rakiplerinin en önemli topculari eksik oluyor.

Akbil'deki şans da nirvana artık Mensah sakat 6 hafta yok haftaya akbille maçları var.

Karbonata kangal şoku

Drp-seNXgAAp_4M

su ligde basarili takimi sadece puan tablosuna göre tespit etmek sacmalik olur bence, hepsi üc asagi bes yukari ayni puanda yani.
teknik ekibine, scout ekibine, futbolcularina, kisacasi tüm giderlerine göre en az para harcayan takim kimse en basarilisi olur
su ligde adebayoru dembabayi 2-3 milyon euro maasla yedek bekletip sampiyon olmak cok büyük is degil. en basarili teknik direktör ise aldigi paraya göre en iyi futbolu oynatip en iyi sonuclari alandir. fatih terim ve senol günes ekseriyetiyle cok basarisizdir bu sezon. takimlarina hic bir sey katmadilar. fb hala 3-4 teknik direktöre para ödüyor taksitleri falan bitmediyse

Su Goztepe biraz iyi olsaydi da Malatya potaya girseydi.

Sivas'ta Braz cezali duruma dusmus.Fb macinda yok.Sivas'in bugunku galibiyetle 1 maclik maglubiyet kredisi olustu zaten.Fb alir o maci

bu msj ne acaba cok merak ettim 5 layk almış
özet geçebilir misiniz modum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt