kirmizi kartlar, sakatliklar vs. tüm takimlarin belini büküyor. akhisar haftalarca stopersiz oynadi mesela. kadro istikrari hic olmadi adamlarda.
bursaspor haftalarca gol atamadi, aciz durumdan cikamadi. herkes cok konusuyor ama sahada icraata gelince hic bi sey yok
ha as takima bile alinmayan nabil dirar fenerin en diri oyuncusu cikiyorsa burada takimlari calistiran teknik direktörlerin de sorgulanmasi gerekiyor.
rize ligin ilk yarisinda galibiyeti gectim adam akilli kac gol atmis derken devre arasi birden sifirdan takim kurup kadiköyde 2 gol atan sol beki var
herkese karsi ezilen ankaragücü öyle bir forvet almis ki hattrick falan yapiyor 35 dakikada, kanatlari falan cosuyor. sifirdan takim kurdu bunlar da.
kasimpasa sampiyonluk hesaplari yaparken simdi düsmemeye oynuyor
bjk vs gs en fazla 60 dk top oynayabiliyor
3 günlük teknik direktör denilen sivasin yeni hocasi büyükleri dümdüz etti
antalya en les top oynayan takim olmasina ragmen ilginc sekilde puanlar aliyor
kayserispor hikmet karamanla yenilmedi, 14 oyuncuyla götürüyor
malatya'da 2 adam sakat oldu mu kaleye gidecek adami yok
konya o kadar sakat verdi ki 5 haftadir kazanamiyor ve hala ligde 5.sirada, 2 hafta sonra 10.olmayacagi anlamina gelmiyor ama
trabzonda takimin en önemli topculari hep sakat
ben ömrümde böyle dandik bir lig görmedim. taraftarsiz, siyasi torpilli basaksehir hic bir sorun yasamadan güle oynaya sampiyon olur tabi sasirmamak lazim. her hafta rakiplerinin en önemli topculari eksik oluyor.