Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Feghouli değil Rodrigues'i satıp Trezeguet + 1 stoper + 2 forvet alacak paramız olurdu :D
Bizim çok bilmiş taraftarımız dünya kupasında kendini gösteremedi diye çöp muamelesi yaptı resmen. Adamda futbol BEYNİ var bikere ya. Bugün diagne attırdığı golü bizim takımda yapcak adam yok resmen. Herkes taça doğru hareket yapacak sanarken adam bi terse çekti topu bütün defans uyudu. Attığı frikik desen. Bunları hep deniyor baraj yanından kaleye daha önce de böyle goller. Ben topçuyum diye bağırıyor resmen ama anadolu topçusu işte dimi alınmaz gerek yok

Bizim çok bilmiş taraftarımız dünya kupasında kendini gösteremedi diye çöp muamelesi yaptı resmen. Adamda futbol BEYNİ var bikere ya. Bugün diagne attırdığı golü bizim takımda yapcak adam yok resmen. Herkes taça doğru hareket yapacak sanarken adam bi terse çekti topu bütün defans uyudu. Attığı frikik desen. Bunları hep deniyor baraj yanından kaleye daha önce de böyle goller. Ben topçuyum diye bağırıyor resmen ama anadolu topçusu işte dimi alınmaz gerek yok
Burada kaç kez dedim Rodrigues açık alan oyuncusu Trezeguet hem açık hem de dar alan oyuncusu ayakları çok yumuşak çok iyi verkaçlar yapıp içeri bir anda yön değiştirip rakibin defansını delebiliyor. Dünya kupası performansı bizim açımızdan çok iyiydi çünkü kendini gösteremedi böylelikle transfer de rakip çıkmayacaktı.

Şu an Trezeguet olsa forvet bile oynar kafa golleri de atıyor normalde farklı bir kanat oyuncusu tüm özelliklerden var şut, pas, kafa, fizik, ikili mücadele, defans arkasına bol bol koşu aslında rakip bek ve stoperlerin en sevmediği tüm özellikler var. Değerini bilemedik sözleşmesini değiştirdiler ve opsiyonu kaldırdılar muhtemelen çift haneli rakamlara Avrupa'ya gider. Yolu açık olsun iyi yerlere gelecek

Dün bir veri görmüştüm geçen yıldan itibaren whoscorea göre ligin en iyi oyuncusu trezeguetydi.. Ve bu adamı bu sezon en iyi durduran adam bizim 18lik stoperi iz ozandan başkası değildi.. Aynı şekilde sezonun yıldızlarından Bilalle 10 kez karşılaştıysa 7sinde haşat etti.. Bu adam en çok zorlanacak çabuk dribblingli adamlara bile üstünlük sağlayabiliyor o hantal fiziğine ve 0 tecrübesine rağmen.. Bunları yapan adamı el üstünde tutmak lazım.. Aslında ozan konusuna yazacaktım da millet trezeguetydi bu kadar övünce buraya yazayım dedim

Biraz klasik olacak ama trezeguetydi işinde temkinli olmakta fayda var.. Teneke yollayarak kovduğumuz yasin 6 gol attı göztepe de hatırlatırım..

Akhisar stoperi ve forveti olmadan ligin flaş takımını deplasmanda yendi.

Maçın son bölümünü izledim. Antalya golü bulduktan sonra cümbür cemaat ileri gitti ve Akhisar bunu çok iyi kullandı.

Biz bu ulkenin futboluna gonlumuzu verdik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt