Hüseyin Civelek
Tecrübeli Üye
- 26 Eylül 2009
- 6.121
- 2.375
- 1.748
Maç bitti 1-2
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Harbi diyorum müthiş topçu, feghouli ye para verene kadar bu çocuğu kaçırmayacaktıkTrezege 5 gol 4 assist
Transfer doneminde az dile getirmedik kendisini... Mahmoud Hassan TREZEGE...
Feghouli değil Rodrigues'i satıp Trezeguet + 1 stoper + 2 forvet alacak paramız olurduHarbi diyorum müthiş topçu, feghouli ye para verene kadar bu çocuğu kaçırmayacaktık
Bizim çok bilmiş taraftarımız dünya kupasında kendini gösteremedi diye çöp muamelesi yaptı resmen. Adamda futbol BEYNİ var bikere ya. Bugün diagne attırdığı golü bizim takımda yapcak adam yok resmen. Herkes taça doğru hareket yapacak sanarken adam bi terse çekti topu bütün defans uyudu. Attığı frikik desen. Bunları hep deniyor baraj yanından kaleye daha önce de böyle goller. Ben topçuyum diye bağırıyor resmen ama anadolu topçusu işte dimi alınmaz gerek yokFeghouli değil Rodrigues'i satıp Trezeguet + 1 stoper + 2 forvet alacak paramız olurdu![]()
Burada kaç kez dedim Rodrigues açık alan oyuncusu Trezeguet hem açık hem de dar alan oyuncusu ayakları çok yumuşak çok iyi verkaçlar yapıp içeri bir anda yön değiştirip rakibin defansını delebiliyor. Dünya kupası performansı bizim açımızdan çok iyiydi çünkü kendini gösteremedi böylelikle transfer de rakip çıkmayacaktı.Bizim çok bilmiş taraftarımız dünya kupasında kendini gösteremedi diye çöp muamelesi yaptı resmen. Adamda futbol BEYNİ var bikere ya. Bugün diagne attırdığı golü bizim takımda yapcak adam yok resmen. Herkes taça doğru hareket yapacak sanarken adam bi terse çekti topu bütün defans uyudu. Attığı frikik desen. Bunları hep deniyor baraj yanından kaleye daha önce de böyle goller. Ben topçuyum diye bağırıyor resmen ama anadolu topçusu işte dimi alınmaz gerek yok
Tesekkur ederim sevgili renkdasim saygılar
Diagne'de iyi Doukara'da iyi bugün ikisinin günü olur Akşam'da Doukara şovunu yapar
Biz bu ulkenin futboluna gonlumuzu verdik.