Serkan Gürkan
10 Numara!
- 22 Mayıs 2011
- 12.782
- 2.590
- 1.618
4 takımın 25 puanı var dörtlü averajda en kötüsü bizim takım 3 maçta 0 puan...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz ya şampiyon oluruz yada ilk 5e giremeyiz, ortası olmaz. Bence bu sene ilk 5e giremicez.Ligin ilk yarısını orta sıralarda bitireceğiz sanırım. Gerekli hamleleri yapamazsak önümüzdeki sezon Avrupa'ya gidemeyeceğiz gibi duruyor.
Puan dagilimi olarak cok guzel bir lig oluyor
Basaksehir de 3-5 puan kaybetse tam harika olacak
Puan dagilimi olarak cok guzel bir lig oluyor
Basaksehir de 3-5 puan kaybetse tam harika olacak
Zevkli ligden ziyade bütün takımların rezil olduğu şansa kim puanı tutturursa o hafta onun bir üstte olduğu kepaze bir lig.
Kaliteli bir lig böyle olmaz
Zevkli ligden ziyade bütün takımların rezil olduğu şansa kim puanı tutturursa o hafta onun bir üstte olduğu kepaze bir lig.
Kaliteli bir lig böyle olmaz
Herseyi gectim ben avrupa'da ilk 5 ligde böyle bir olayın olduğunu görmedim.Aynen öyle. Eren selcuk mugdat Ömer ahmeti okan buruga sor alirmisin diye adam yok yok uzak kalsinlar der.
Çıksın avrupa da sıçıp sıvarız. Büyükler gitsede böyle anadolu gitsede böyle. Bu ligde kendimiz calıyoruz kendimiz oynuyoruz. Kalite farkı var, lig cok cekismeli cok heyecanlı diyolar ancak bu heyecan değil kör dövüsü kesinlikle.Kadro kalitesi düştü büyüklerin eskisi gibi yıldız topçusu da yok üstüne forvetleri de sattılar ve yerlerine topçu almadılar böylece Anadolu takımları ile makas daraldı sonuç kaçınılmaz oldu.
Seneye daha da ilginç olucak durum Anadoludan 1 şampiyon daha çıkabilir.