Süper Lig'de Diğer Maçlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
4 takımın 25 puanı var dörtlü averajda en kötüsü bizim takım 3 maçta 0 puan...

Dalga gectiğimiz fenerle ortalarda bulusuruz. Şundan 2 ay önce ligde avrupa'da lider takımın ağzına sıctılar. Ama biz söyledik bunları sezon öncesi, bizi yakıcaksınız yapın şu transferleri dedik

Puan dagilimi olarak cok guzel bir lig oluyor

Basaksehir de 3-5 puan kaybetse tam harika olacak

Zevkli ligden ziyade bütün takımların rezil olduğu şansa kim puanı tutturursa o hafta onun bir üstte olduğu kepaze bir lig.

Kaliteli bir lig böyle olmaz

Herkesin iyi mi herkesin kotu mu oldugu gorecelidir

Dolayisiyla herkes yakin olsun heyecan tum ulkede yasansin yeter

Anadolu takimlarinin figuranligi bitti artik

Zevkli ligden ziyade bütün takımların rezil olduğu şansa kim puanı tutturursa o hafta onun bir üstte olduğu kepaze bir lig.

Aynen öyle. Eren selcuk mugdat Ömer ahmeti okan buruga sor alirmisin diye adam yok yok uzak kalsinlar der.

Reis 2 haftadır alev aldı adeta
galatasaray-a-serdar-ozkan-transferi-nedeniyle-7867231_x_1020_o.jpg

Kadro kalitesi düştü büyüklerin eskisi gibi yıldız topçusu da yok üstüne forvetleri de sattılar ve yerlerine topçu almadılar böylece Anadolu takımları ile makas daraldı sonuç kaçınılmaz oldu.

Seneye daha da ilginç olucak durum Anadoludan 1 şampiyon daha çıkabilir.

Aynen öyle. Eren selcuk mugdat Ömer ahmeti okan buruga sor alirmisin diye adam yok yok uzak kalsinlar der.
Herseyi gectim ben avrupa'da ilk 5 ligde böyle bir olayın olduğunu görmedim.
Varsa hatırlatsın bana. Kalite dediğin zaman onlarda kaliteli ama ligde ki en dip takımın bile lidere dis gecirdigi bir lig var mı?
Ya da ilk 10 icinde takımların seviyesi aynı mı onlarda?

Şimdi ingiltere de kırk yılda bir cıktı oda 1 takım yani ve kaliteli olduğu belliydi.
Bizim ligimiz saçma sapan bir lig. Avrupaya cıktıgında hic bir halt yiyemeyen ekipler bunlar. Ligin kalitesi filan yok gercekten bu kadar verilen paralara yazık

Kadro kalitesi düştü büyüklerin eskisi gibi yıldız topçusu da yok üstüne forvetleri de sattılar ve yerlerine topçu almadılar böylece Anadolu takımları ile makas daraldı sonuç kaçınılmaz oldu.

Seneye daha da ilginç olucak durum Anadoludan 1 şampiyon daha çıkabilir.
Çıksın avrupa da sıçıp sıvarız. Büyükler gitsede böyle anadolu gitsede böyle. Bu ligde kendimiz calıyoruz kendimiz oynuyoruz. Kalite farkı var, lig cok cekismeli cok heyecanlı diyolar ancak bu heyecan değil kör dövüsü kesinlikle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt